Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice si odváží bod z Datyní


Branky


4

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Začátek jako ze špatného snu zažili naši hráči na hřišti Dolní Datyně. Již ve třetí minutě zaváhal při rozehrávce Krezelok, od Buryana se míč odrazil k domácím a únik z levé strany zakončil Gistinger přesnou střeou k levé tyči naší svatyně. 1:0 S naším celkem tento úvod ale příliš nezamával. Domácí sice byli aktivnější, ale hodně jim vázla finální fáze a nedokázali náznaky svých šancí správně využít. V 19´ dostal příležitost rozehrát přímý kop z ideální pozice Ivan Martinčík a domácímu brankáři nedal šanci, když se trefil o břevno. 1:1 Tato branka dala hráčům potřebný impulz a začali jsme přebírat otěže zápasu do svých rukou, bohužel stejně jako domácí jsme hořeli v koncovce. Až v 37´ si na rohový kop Liberdy naskočil Krezelok a hlavou se nemýlil. 1:2 Skóre mohl ještě do poločasu navýšit Pěla, jeho střela po odraženém míči ale letěla pár centimerů vedle tyče. A místo pohodlného náskoku do kabin jsme tak šli odpočívat za vyrovnaného stavu. Gistinger se uvolnil na naší levé straně a dostal se ke střele, tu Galusik pouze vyrazil před sebe a Marek dokázal vyrovnat. 2:2   Druhá půle již sice branku nepřinesla, to ale neznamená že by nudila. Oba týmy se snažily hrát kombinační fotbal ale v koncovce jim tentokrát nebylo přáno. Domácí dvakrát stříleli do prázdné branky, jednou se ale zaskvěl Galusik a jednou zákrokem zase Zoubek. Jednu střelu Datyní zastavila až tyč a přesné střele Vandriaka zase předcházel ofsajd. Náš tým měl také své šance, Liberda ale přesný nebyl, stejně tak ani Krezelok opět po rohovém kopu. Pělův samostatný únik zase zastavil mylný hvizd rozhodčího, který nám nenechal po faulu logickou výhodu. No a když pět minut před koncem zápasu trefil krásnou střelou Kisza pouze břevno, bylo o dělbě bodů rozhodnuto.   



Více zde: http://www.fotbal-bystrice.cz/news/dalsi-cenna-remiza-pro-muze-ze-hriste-dolni-datyne/



Sestavy


TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Vasilko [-] - L. Dostál [-] , T. Gistinger [-] , T. Kaduch [-] , A. Kučera [-] , J. Dolák [-] , P. Tomašák [-] , J. Marek [-] , K. Rozsíval [-] , R. Baláž [-] (83. J. Vandriak [-] ) , L. Stebel [-]

TJ Bystřice
J. Galusík [-] - I. Martinčík [-] , F. Buryan [-] , B. Krezelok [-] , M. Teofil [-] (87. R. Badura [-] ) , M. Pěla [-] , J. Rusz [-] , D. Kantor [-] , D. Zoubek [-] , L. Teofil [-] , A. Liberda [-] (68. T. Kisza [-] )

ŽK: 46. T. Kaduch - 60. L. Teofil .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KARAS Michal - PICMAUS Jiří, JURAJDA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích