Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libhošt ztratil zápas ve druhé části


Branky


3

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Velmi dobře rozehrálo naše mužstvo v Jabkunkově. Ve 21. minutě si Michael Vavřík prohodil míč za obranu a bez problému poslal míč do branky. Poločas se dohrál bez změny na ukazateli, ačkoliv domácí si vypracovali několik šancí. O přestávce přišlo vynucené střídání Jardy Čapky. Na hřišti jej vystřídal Patrik Pham. V druhém poločase náš celek nepokračoval ve své hře, zbytečně se zatáhl na vlastní polovinu, hráči nedokázali včas přistupovat k soupeři, který tím získal dostatek prostorů a trestal. K rozhodnuti utkání mu stačilo 8 minut. Nejdříve v 69. minutě potrestali hrubou chybu o minutu později již vedli. Třetí trefu přidali na své konto v 77. minutě. O málo minut později se do utkání zapsal svým verdiktem „necitlivý“ rozhodčí, to když se tři naši hráči řítili na jednoho domácího obránce, tak hru přerušil a odpískal faul na půlicí čáře. Na slušný dotaz proč nenechal výhodu, udělil Juřenovi žlutou kartu. Tímto verdiktem „možná“ odvrátil drama v závěrečných minutách. Chybovat rozhodčí může, omluvit by se měl, ale to se nestalo!

 

zdroj: http://fclibhost.com/



Sestavy


1. FK Spartak Jablunkov
V. Bruk [-] - P. Raszka [-] (87. L. Michálek [-] ) , T. Nieslaník [-] , M. Sikora [-] , J. Lachowicz [-] , M. Hupka [-] , R. Szotkowski [-] (84. A. Nieslanik [-] ) , M. Cienciala [-] , T. Bulawa [-] (79. Z. Gurecký [-] ) , M. Hudzieczek [-] , L. Komár [-] (46. T. Martynek [-] )

FC Libhošť
F. Mička [-] - J. Smolarčík [-] , T. Juřena [-] , P. Eckelsberger [-] , D. Symerský [-] , D. Velart [-] , P. Pojezdala [-] , J. Čapka [-] (46. P. Pham [-] ) , M. Vavřík [-] , P. Čapka [-] , T. Bátrla [-] (84. R. Hanzelka [-] )

Počet diváků: 87. Rozhodčí: DYTKO Gustav - BRABEC Roman, JANTOŠ Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích