Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice dala pětku Brušperku


3

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Proti Brušperku jsme chtěli ukázat sílu domácího hřiště, to že v zápase vstřelíme čtvrtinu ze všech našich ligových gólů ale nečekal nikdo. Již v páté minutě se mohli diváci na stadionu radovat. Lisický totiž fauloval před vápnem Kantora a následný přímý kop poslal do sítě Martinčík. 1:0 Brušperk byl začátkem zaskočen a tak jsme v poklidu kontrolovali tempo hry. Po dvaceti minutách to mohlo být již o dvě branky, ale Liberda v dobré pozici netrefil míč. A tak se opět vynořilo otřepané pravidlo nedáš dostaneš, hosté po centru z levé strany dostali míč hlavičkovým billiárem až k Laryšovi, který skóre srovnal. 1:1 Další šance už se v první půli nevyskytly, jen Buryan pálil z dobré pozice, ale míč trefil hůř než špatně.

Do druhé půle jsme vstoupili téměř stejně skvěle jako do té první. Na Liberdův rohový kop si naskočil Lukáš Teofil, přiťukl míč Krezelokovi a ten opět poslal náš tým do vedení.2:1 Hosté mohli srovnat z překvapivé situace. Po rohovém kopu se do míče opřel z dobrých třiceti metrů jeden z jejich obránců, jeho pokus ale na poslední chvíli vyškrábl konečky prstů na roh Galusík. Zápas tedy přinesl rozhodnutí mezi 68. a 75. minutou. Nejprve si míč postavil k přímému kopu opět Martinčík a ten po teči jednoho z obránců skončil v síti. 3:1 Jen o tři minuty později se k sólu odhodlal Marek Teofil, ve správné chvíli míč předložil Liberdovi a ten neměl problém dát gól. 4:1 O další čtyři minuty později předvedl kličkovanou Rusz,přihrál L. Teofilovi a ten tečovanou střelou dostal míč za záda Murína po páté. 5:1 Náš tým byl při chuti, další branku mohl přidat Pěla, ale zablokoval jej obránce, Marek Teofil zase svůj lob nasměřoval nad. Skóre zápasu tak uzavřel ex-třinecký Lisický, který z pětadvaceti metrů vymetl všechny pavouky v levém růžku Galusíkovy branky. 5:2.

 

zdroj: http://www.fotbal-bystrice.cz



Sestavy


TJ Bystřice
J. Galusík [-] - I. Martinčík [-] , F. Buryan [-] , B. Krezelok [-] , M. Pěla [-] (83. T. Fober [-] ) , A. Liberda [-] (70. R. Badura [-] ) , J. Rusz [-] , D. Kantor [-] , D. Zoubek [-] , L. Teofil [-] (77. T. Kisza [-] ) , M. Teofil [-]

SK Brušperk
M. Murín [-] - F. Szkuta [-] , P. Lisický [-] , P. Zajac [-] , P. Cigánek [-] - D. Laryš [-] , R. Polášek [-] (80. J. Ševčík [-] ) , M. Vojtek [-] (46. J. Blahut [-] ) - K. Neumann [-] - D. Cigánek [-] (46. J. Bogdan [-] ) , T. Boráň [-] (84. A. Havlíček [-] )

ŽK: 58. P. Zajac .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BEDNÁŘ Marcel - SIVERA Jan, FARNIK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích