Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brušperk vítězně ve Starém Městě


Branky


4

report....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tento víkend jsme odehráli jedno ze dvou utkání, které nás čekali venku a to ve Starém Městě. Musím pochválit soupeře za kvalitně připravený trávník, zatím nejlepší hřiště, na kterém jsme letos hráli.

Do utkání jsme vstupovali po dvou vítězstvích nad soupeři z čela tabulky, Staré Město se pohybovalo uprostřed, proto jsme chtěli potvrdit, že ty výhry nebyly náhodné a hlavně jsme chtěli soupeři vrátit domácí porážku 2:3 z podzimu. Do utkání jsme vstoupili fantasticky, když už ve druhé minutě jsme se ujali vedení, kapitán Polášek vystřelil z hranice pokutového území, domácí obránce to tečoval do protipohybu bezmocného gólmana a bylo to 0:1. O osm minut později po krásném centru dorostence Brejly, který dostal poprvé příležitost od první minuty se pověsil do vzduchu Lisický a nádhernou hlavičkou zvýšil na 0:2. Naše mužstvo tentokrát nepolevilo a hrálo dále kombinační fotbal, někdy až s dominantním držením míče, soupeř na mně působil  až odevzdaným dojmem, vůbec nás nenapadal, ale ty rychle vstřelené branky by zamávaly s každým mužstvem. Do poločasu jsme ještě pár šancí zahodili, za zmínku stojí Laryšova prudká rána, kterou domácí gólman zneškodnil a nastřelené břevno z kopačky Petra Cigánka. Do šaten se tak šlo za stavu 0:2 pro nás, soupeř si vytvořil jednu jedinou šanci a to po naší hrubce v obraně,  kdy pěkný míč domácí poslali na zadní tyčku, kde těsně minul naši bránu Střalka, kterého dobře dohrál a tím pádem rozhodil Brejla. 

 

O přestávce nebylo klukům moc co vyčíst, spíše jsme je nabádali, aby pokračovali pořád stejně, ať se vyvarují zbytečných faulů a standardních situací, aby nedošlo k nějakému podcenění nebo hloupé chybě a my tím nevrátili domácí do hry.

 

Druhý poločas jsme pokračovali v dobrém výkonu, byli jsme silní v kombinaci a vytvářeli si brankové příležitosti, ale s vědomím, že se nemůže nic stát jsme nechávali okénka vzadu. Domácí snížili na 1:2, ale radost jim vydržela jen chvíli jelikož pomezní měl zvednutý praporek, gól nebyl uznán kvůli ofsajdu. Poté přišla naše chvíle, kdy jsme náskok navýšili na 0:3, Brejla se uvolnil a krásnou kolmicí vyslal do samostatného úniku Laryše, který chladnokrevně proměnil. Poté jsme zahazovali jednu šanci za druhou, připomenulo mi to utkání ve Stonavě, kdy jsme za stavu 0:3 pro nás zahodili snad čtyři stoprocentní příležitosti. Blízko ke gólu byl dvakrát Laryš, po něm Boráň,Lisický a v závěru zahodil tisíci procentní šanci střídající Havlíček. Mezitím soupeř snížil stav utkání v jednasedmdesáté minutě po rychlé akci, kdy jsme zaspali v defenzívě na 1:3. Pět minut před koncem jsme domácí vybídli svoji hrubkou ke snížení, to by bylo ještě drama ale soupeř to odmítl, šel sám na Murína, ale míč mu odskočil od nohy a bylo po šanci.

 

Musím svoje kluky pochválit za velice dobrý výkon a doufám, že v tom budeme pokračovat i nadále, až na pár situací, které jsme podcenili a pustili soupeře do zbytečných šancí, jsem byl nadmíru spokojen. Hráli jsme s chutí a doufám, že takový výkon zopakujeme i tuto neděli 29.4., kdy zajíždíme do Bystřice. Přijďte nás tedy podpořit, díky. 

 

zdroj: http://www.fotbalbrusperk.cz



Sestavy


První SC Staré Město
D. Hill [-] - T. Němec [-] , Š. Kmošťák [-] , K. Střalka [-] , V. Smilowski [-] (81. D. Papaj [-] ) , P. Němec [-] (67. R. Sládeček [-] ) , P. Glembek [-] , J. Vašenda [-] (87. R. Koloničný [-] ) , J. Prudký [-] , L. Slota [-] (64. J. Birčák [-] ) , D. Radko [-]

SK Brušperk
M. Murín [-] - P. Lisický [-] , F. Szkuta [-] , P. Cigánek [-] - R. Polášek [-] , V. Šimon [-] (88. A. Havlíček [-] ) , M. Vojtek [-] (76. T. Boráň [-] ) , D. Laryš [-] (84. D. Vrána [-] ) - K. Neumann [-] - M. Brejla [-] (67. P. Zajac [-] ) , D. Cigánek [-] (73. J. Blahut [-] )

ŽK: 90. P. Glembek - 91. T. Boráň .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PASTERČÁK Jozef - SZKUTA Petr, WAWRZYK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů