0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vendryně nestačila na Libhošť


Branky


3

report....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Napravit pošramocenou reputaci a předvést fotbalovější hru, než kterou předvedlo v minulém utkání na domácím hřišti odjelo naše mužstvo do Vendryně. Po slibném začátku a poměrně rychlé, pěkné brance z kopačky Tomáše Bátrly se mohlo všem jen snít o dalším lehkém průběhu ve zbývajícím čase. Další góly z naši ani soupeřové strany nepadly. Z naši strany se hlavně v prvním, herně lepším poločase nedařilo proměňovat i ty nejvyloženější šance. Škoda! Nutné je vzpomenou na stav hrací plochy. Ten byl velmi špatný, hrbolatý, po zimě prostě nekvalitní, což našemu mužstvu, které chtělo hrát kombinačně moc nevyhovovalo. Ze slibného začátku se v druhém poločase stal spíš boj o udržení jednobrankového vedení a důležité výhry na konci zápasu.

 

zdroj: http://fclibhost.com/



Sestavy


TJ Vendryně
T. Kolarczyk [-] - M. Fojcik [-] , A. Palik [-] (71. D. Sikora [-] ) , J. Jochymek [-] , D. Szymczyk [-] - P. Kuczynski [-] , J. Pilch [-] , V. Divina [-] , M. Hulboj [-] - Z. Javorek [-] (46. T. Guznar [-] ) , D. Mitrenga [-] (69. D. Neuman [-] )

FC Libhošť
P. Martinovský [-] - M. Beránek [-] (11. P. Eckelsberger [-] ) , D. Velart [-] , P. Pojezdala [-] , J. Čapka [-] , T. Blažek [-] (87. P. Pham [-] ) , P. Čapka [-] , J. Smolarčík [-] , T. Bátrla [-] (89. F. Mička [-] ) , T. Juřena [-] , D. Symerský [-]

ŽK: 31. M. Hulboj , 45. Z. Javorek , 69. T. Guznar - 27. J. Smolarčík , 56. D. Velart .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HAM Tomáš - JEDLIČKA Jan, TOMAI Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích