2:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2018 16:30

16.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávka pro Datyně


Branky


8. R. Vlček , 55. D. Krejčok - 16. R. Baláž , 27. R. Baláž , 40. T. Gistinger (p.)
0

Tentokrát trenér Menoušek mohl počítat jen s 13ti borci, a to zejména z přirozeně pracovních důvodů. Jednalo se však o téměř kompletní základní 11-ku, která nastoupila ve Stonavě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za silného vichru, dle ČHMÚ v nárazech až 27 m/s, utkání začali lépe domácí. V 8. minutě nechala hostující obrana pro hráče domácích, velký prostor na hranici malého pokutového území. Domácí útočník Vlček pak se štěstím trefil horní roh brány. Hráči Sedlišť se po vstřelení branky stáhli do hluboké obrany a dalo se tak čekat velké datyňské dobývání. Vyrovnat se Datyním povedlo už za 8 minut. Stebel zahrával rohový kop, který zakroutil na přední tyč. Domácí brankář míč vyrazil jen k nohám Baláže, který po zkrocení míče, se štěstím prostřelil gólmana. O chvíli později od postranní čáry centroval Pištěk, jehož centr prodloužil Kodenko, přímo na nohu Doláka. Ten bohužel v zakončení selhal, neboť střela mu nesedla a bránu minul. Ve 27. Minutě se domácí dopustili faulu, který na zabíhajícího Rozsívala, bleskově rozehrál Tomašák. Rozsíval našel Baláže, který se nemýlil a poslal hosty do vedení. Další šance byla, když Tomášák rozehrál volný přímý kop z delší vzdálenosti. Dlouhý míč v krkolomné pozici usměrnil na bránu Baláž, ale trefil jen horní tyčku. Po dobré souhře Gistingera s Pištěkem, byl druhý jmenovaný faulován vně pokutového území, po kterém sudí odpískal pokutový kop. Ten si vzal na starost Gistinger, který přízemní střelou k tyči, i přes golmanův vystihnutý směr střely, nedal brankáři šanci.

Začátek druhého poločasu hosté opět nezachytili, protože se po nedorozumění v obraně, hlavou prosadil domácí kanonýr Krejčok. Jestřábi se stále snažili o konstruktivní rozehrávku ale hra se jim nedařila, z čehož pramenily ztráty míčů a zvýšená míra nervozity. I přes to si šanci vypracovali, když se do koncovky dostal Kodenko, který ale pálil jen do břevna. V dalším průběhu utkání se o rozruch postaral Tomašák, po jehož čistém obranném zákroku, se domácí dožadovali penalty, kterou ale sudí neodpískal. Sedliště mohla srovnat volným přímým kopem z 18-ti metrů, ale střela skončila jen na dobře postavené zdi, resp. Kondenkově hlavě. Zbytek zápasu se odehrál převážně mezi 16-kami a větší šance si nikdo nevypracoval.

Předvedená hra měla sice místy daleko do ideálu, ale výhra to byla ale v každém případě zasloužená.

 

zdroj: Dolní Datyně - facebook



Sestavy


FK Sedliště
P. Šupolík [-] - Z. Piekarczyk [-] (85. R. Krischke [-] ) , F. Adamus [-] , K. Jiříček [-] , T. Majer [-] - P. Mojžíšek [-] , V. Kaňok [-] , T. Sekanina [-] , R. Vlček [-] (66. J. Tesařík [-] ) - D. Krejčok [-] , D. Majer [-] (55. A. Foukal [-] )

TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Vasilko [-] - R. Pištěk [-] , T. Kodenko [-] (80. V. Masopust [-] ) , J. Dolák [-] , P. Tomašák [-] , A. Kučera [-] , R. Baláž [-] (70. Y. Batiha [-] ) , L. Dostál [-] , L. Stebel [-] , T. Gistinger [-] , K. Rozsíval [-]

ŽK: 15. Z. Piekarczyk , 64. A. Foukal , 75. V. Durak - 51. T. Kodenko .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: SEIDLER René - BARTOŠ Ivan, ŽÁČEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.