3:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heraltice otočily zápas


Branky


14

Hlubina sice po poločase vedla, ale Heraltice otočily skóre po pauze. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostravská Hlubina už se zřejmě definitivně vyřadila z bitvy o postup, protože padla na horké půdě Velkých Heraltic. V prvním poločase domácí příliš nestíhali, přesto se paradoxně dostali do vedení. Po nedovoleném zákroku Vanča na Zemborskiho se Vladimír Valchař postavil k trestňáku a z dobrých pětadvaceti metrů svou typickou ronaldovkou proměnil gólmana Otoupalíka v solný sloup. - 1:0. Hosté okamžitě přeřadili na vyšší rychlostní stupeň, ale příležitosti Schmutze s Klímou zneškodnil brankář Patrik Klein. Všichni svatí pak při domácích stáli ve 28. minutě, kdy Krčmařík po centru Klímy orazítkoval tyčku a dorážka Blokši letěla pouze do zábran. Hlubina však neházela flintu do žita a ještě před přestávkou otočila nepříznivé skóre ve svůj prospěch. Po hrubce Šimona putoval míč přes Klímu a Blokšu ke Krčmaříkovi, který ve vápně přetlačil Čuntu – 1:1. Vzápětí se navíc po střetu Vladimíra Valchaře s Hyrníkem pískala pentle a Hubeňák zařídil dokonalý obrat – 1:2. Velké Heraltice se snažily bleskově odpovědět, ale Fojtík s Miroslavem Rolným selhali. Hned zkraje druhé půle sice tečovaný přímák hostujícího Procházky zabrzdila tyčka, jinak ovšem převzali iniciativu domácí borci. V 55. minutě načechral Adam Rolný do šestnáctky luxusní centr a Jan Otipka balon jemně přičísl hlavou mimo dosah Otoupalíka – 2:2. Hlubina znejistěla, takže se musel vyznamenat Otoupalík, když bravurně zlikvidoval šanci Návrata. O výsledku poté definitivně rozhodla 71. minuta. Šimon obral o míš Procházku, Miroslav Rolný narýsoval kolmici pro Fojtíka a ten nasadil Otoupalíkovi housle – 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Velké Heraltice
Martin Šmajstrla, náhradní brankář Velkých Heraltic: „V zápase s favorizovanou Hlubinou jsme málem přišli o domácí neporazitelnost. V prvním poločase byla strojová přesnost ve vysoké rychlosti hostů v ostrém kontrastu s naší chaotickou hrou. Po přestávce ale klukům z Ostravy někdo vypnul proud, zatímco my jsme zvýšili důraz a zlepšili pohyb. Naše bojovnost a zarputilost zase jednou slavila úspěch.“




Sestavy


TJ Sokol Velké Heraltice
P. Klein [-] - M. Návrat [-] (67. J. Tesař [-] ) , D. Šimon [-] , P. Čunta [-] , V. Valchař [-] , M. Rolný [-] , K. Fojtík [-] (81. D. Klein [-] ) , A. Rolný [-] (87. M. Štěpán [-] ) , J. Piatkevič [-] (77. D. Zvardoň [-] ) , M. Zemborski [-] , J. Otipka [-] (90. J. Otipka [-] )

TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - J. Vančo [-] (81. J. Hruška [-] ) , J. Krčmařík [-] (76. M. Rodek [-] ) , A. Hubeňák [-] , M. Bláha [-] , M. Blokša [-] , P. Petrov [-] (86. J. Skýba [-] ) , O. Klíma [-] , O. Hyrník [-] (76. V. Olšovský [-] ) , A. Procházka [-] , J. Schmutz [-] (72. M. Sasko [-] )

ŽK: 21. A. Rolný , 54. V. Valchař , 56. M. Rolný , 68. P. Čunta - 35. O. Hyrník , 75. M. Blokša , 89. M. Sasko .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KRIŠTOF Adam - PŘEČEK Dušan, BEBENEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jakub Černý
Tip experta: výhra hostů

Pokud chce ještě Hlubina udržet postupové naděje a odrazit dotírající Kobeřice, tak musí bezpodmínečně vyhrát. Po domácím fiasku s Oldřišovem si navíc další zaváhání nemůže dovolit. Velké Heraltice jsou jako nováček příjemným překvapením soutěže, ale stejně věřím hostům. Tip 2

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza