2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 13:30

21.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Michal vystřelil 3 body pro Budíkov


Branky


0

Zlepšený vstup Nového Rychnova do druhého poločasu nevyústil ve vstřelení branky. To, co se nepovedlo hostům, to se v závěru utkání podařilo budíkovskému Michalovi, který v 80. minutě rozhodl utkání, a tři body tak bral domácí Budíkov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po vyrovnaném úvodu zápasu šli do vedení domácí fotbalisté Budíkova po samostatné akci Prokopa a střele k tyči. Hosté z Nového Rychnova dokázali vyrovnat po kombinační akci a střele z vápna Římalem. Do konce poločasu ještě dvakrát zahrozili hosté z Rychnova, brankář Havel byl vždy na místě.   

Po změně stran měli více ze hry Rychnovští, ale při svých šancích stříleli vedle nebo je vychytal brankář Havel. Budíkovští fotbalisté rozhodli o svém vítězství deset minut před konce, kdy se k míči dostal Michal a střelou z vápna rozhodl výsledek zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Rovnost Budíkov B
Martin Soukup, vedoucí mužstva Budíkov B: Naše mužstvo dnes bojovalo s dobře hrajícími hosty z Rychnova. Pochvalu zaslouží brankář Havel.




Sestavy


TJ Rovnost Budíkov B
M. Havel [-] - J. Bleha [-] (58. J. Váňa [-] ) , T. Janák [-] , M. Vodrážka [-] , A. Koubek [-] - J. Novák [-] (46. L. Soukup [-] ) , M. Bárta [-] , J. Prokop [-] , M. Eduardo [-] - P. Michal [-] , J. Šárovec [-] (46. L. Havel [-] )

TJ Start Nový Rychnov B
Š. Karša [-] - M. Parkan [-] , R. Koubek [-] , V. Mareš [-] , D. Římal [-] - P. Slavík [-] , O. Loskot [-] , J. Římal [-] , B. Pavelka [-] - K. Fíla [-] , P. Komárek [-]

Hráči zápasu: M. Havel , J. Prokop .
Místo: Budíkov. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.