1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 17:00

29.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Orlová vybojovala naději


Branky


53. K. Surovec - 52. Z. Guehi , 62. Z. Guehi
8
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První šanci zápasu měli hosté, v 17. minutě pálil z dálky Renta k tyči, ale Řehulka jeho pokus vyrazil na roh. Další šanci měli hosté o dvě minuty později, kdy po centru z pravé strany zakončoval hlavou nad opět Renta. Domácí mohli jít do vedení ve 23. minuty, po rohu Ševčíka se míč od Mašlankových zad dostal do srazili branky. Rozhodčí Šimeček ale pískal faul, který viděl asi jenom on sám.

Ve 49. minutě hosté zahrozili po střele Fromangera z levé strany. Řehulka vyrazil jeho pokus na roh. O 3 minuty později se hosté už dočkali. Fromanger poslal míč zleva doprava na nabíhajícího Guehla a ten prostřelil Řehulku. O minutu později bylo vyrovnáno. Skřehot poslal do běhu Druláka, ten vrátil míč před branku na nabíhajícího Surovce, který dorazil míč do branku. Střelec branky se následně zranil při pádu do branky a musel být vystřídán. V 62. šli hosté opět do vedení Fromanger prošel po pravé straně, narazil si s Rentou, od něj se míč se štěstím odrazil ke Guehovi a ten opět prostřelil Řehulku. V 70. minutě pak pálil z jedné po odraženém rohu Kepmný, Řehulka jeho dělovku vyrazil. V 83. minutě pak mohli vyrovnat domácí po rohu se míč dostal ke střídajícímu Uherovi, ten hlavou našel Mašlanku a jeho hlavičku vyrazil na další roh Silber. Po něm se míč dostal k překvapenému Andrýskovi, který nedokázal zakončit. Další branka již nepadla i s přispěním rozhodčího, který ani přes tří minutové ošetřování nenastavil ani minutu navíc.



Sestavy


FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - R. Bartoš [-] , J. Ševčík [-] , D. Mašlanka [-] , P. Miko [-] , T. Gajďok [-] , J. Kaluža [-] , K. Surovec [-] (54. D. Uher [-] ) , M. Skřehot [-] , R. Drulák [-] (85. M. Hrabec [-] ) , N. Andrýsek [-]

FK Slavia Orlová - Lutyně
R. Silber [-] - T. Věčorek [-] , Z. Guehi [-] , J. Vybíral [-] (90. O. Holoubek [-] ) , A. Hruška [-] , L. Kalous [-] (88. J. Renta [-] ) , . Fromanger [-] , L. Koník [-] (75. O. Matušík [-] ) , D. Renta [-] , R. Schimke [-] , M. Kempný [-]

ŽK: 47. R. Bartoš , 88. N. Andrýsek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠIMEČEK Michal - PICMAUS Jiří, LALÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů