0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

29.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polom překvapila Čeladnou


Branky


8

KRAJSKÝ PŘEBOR-V Čeladné se uskutečnil souboj dvou tabulkových sousedů, které od sebe před sobotním utkáním dělily pouze tři body. V lepším výchozí pozici se nacházeli hosté, takže domácí borci měli jedinečnou příležitost jejich náskok vymazat. Pustá Polom ovšem svého soupeře porazila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté od úvodních chvil režírovali vývoj zápasu. Zatímco Čeladná v ofenzivě nic nevymyslela, fotbalisté Pusté Polomi si během prvního poločasu vypracovali dvě nadějné příležitosti. V obou případech figuroval Poštulka. Hostující útočník si nejprve naběhl na nezištný pas Potůčka, ale gólman Preisner dokázal míč špičkou kopačky vytěsnit na roh. O chvíli později se Poštulka dostal do další slibné palebné pozice, jenže tentokrát neprorazil obranný val soupeře. Nerozhodným stavem tedy otřásla 60. minuta. Poštulka si poblíž velkého čtverce došel pro faul a Švábík zahrál standardku tak šikovně, že balon nikým netečován zazvonil o vzdálenější tyčku a zastavil se až v síti – 0:1. Domácí reagovali nepříliš povedeným centrem, který kuriózně přistál na břevně. V samém závěru ještě odmítl pojistku Poštulka, když se po sérii kliček snažil přehodit Preisnera, ale ten jeho záměr přečetl. „Po celé utkání jsme byli lepším mužstvem. Soupeře jsme téměř k ničemu nepustili a sami jsme si vytvořili pár šancí. Nebylo to úplně dokonalé, ale kluci to poctivě odbojovali. Jsem rád, že jsme ukázali, že si zasloužíme být na pátém místě tabulky více než Čeladná,“ usmíval se pustopolomský trenér Petr Souček.



Sestavy


SK Beskyd Čeladná
T. Preisner [-] - R. Šebesta [-] (68. T. Stýskala [-] ) , M. Dušík [-] , R. Kublák [-] , M. Šimák [-] , A. Fojtík [-] , M. Váňa [-] , T. Baran [-] , A. Taraba [-] , J. Farský [-] , V. Řehák [-]

Sport-Club Pustá Polom
D. Muczka [-] - M. Švábík [-] , M. Hrabina [-] (59. P. Malík [-] ) , A. Blucha [-] (46. R. Vítek [-] ) , L. Poštulka [-] , J. Frank [-] , P. Pomp [-] , A. Černohorský [-] (87. F. Demko [-] ) , R. Jašek [-] , P. Potůček [-] , R. Kuděla [-]

ŽK: 42. V. Řehák , 63. M. Váňa - 67. R. Jašek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: FOLVARČNÝ Adam - LAŠTUVKA Petr, JURČEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích