P. Konvička 67. (p.)
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

29.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj nezvládl závěr


Branky


67. P. Konvička (p.) - 88. M. Daříček
8

KRAJSKÝ PŘEBOR-Háj ve Slezsku v předchozím kole nestačil na vážného postupového kandidáta z Bruntálu, ale nyní už vstupoval do zápasu v roli favorita. Svěřenci trenéra Rozsypala totiž na domácí půdě změřili síly s Krnovem, který jen marně vzpomíná na světlejší minulost. Hosté přesto vyválčili bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se bída střídala s nouzí, takže prakticky nebylo o čem referovat. Do druhé půle ovšem Háječtí vběhli jako pokropení živou vodou. Nejprve se vydal odvážně kupředu Janíček, ale jeho nebezpečný centr nenašel adresáta. Vzápětí se Prokša vyšrouboval do vzduchu po rohu Eršila, jenže hlavičkoval kousek vedle tyče. Domácím potom naštěstí vyšlo střídání, když čerstvý Dao ukázal záda všem krnovským obráncům a hostující gólman Řeháček zatahal ve vápně za záchrannou brzdu. K pokutovému kopu se postavil Konvička a zachoval pevné nervy – 1:0. Vzápětí se blýskl pěkným slalomem Žůrek, jenže našel pouze náruč připraveného Řeháčka. A když Dao v pádu polaskal pouze boční tyčku, tak přišla zákonitě řada na krnovskou družinu. Dvě minuty před závěrečným hvizdem hosté rychle rozehráli standardku, a než se stačili domácí vzpamatovat, dokázal Daříček zblízka pečetit na výsledných 1:1. „V prvním poločase se nic nedělo, ale do druhé půle jsme vstoupili velkým nákopem. Soupeře jsme pořádně zatlačili, ale trefili jsme se pouze z penalty. V závěru jsme bohužel byli velmi nepozorní, což nás stálo vítězství. Krnov byl rozhodně k poražení,“ sdělil hájecký vedoucí Kamil Matěj.



Sestavy


TJ Háj ve Slezsku
J. Bartoš [-] - T. Trupl [-] , O. Prokša [-] (64. Š. Továrek [-] ) , L. Komárek [-] (64. P. Dao [-] ) , I. Janíček [-] , Z. Eršil [-] (76. P. Žůrek [-] ) , J. Jesch [-] , L. Malcharek [-] , Š. Blažej [-] , P. Konvička [-] , M. Vyležík [-]

FK Kofola Krnov
J. Řeháček [-] - M. Daříček [-] , L. Pella [-] (75. N. Carbol [-] ) , D. Mrukvia [-] , M. Ostrák [-] - M. Sabo [-] , M. Havlíček [-] , J. Hrubý [-] (81. B. Rys [-] ) , M. Burian [-] , O. Bartoníček [-] - A. Ondra [-] (34. T. Moravec [-] ) -

ŽK: 84. T. Trupl , 86. M. Vyležík , 90. P. Konvička - 90. M. Burian .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - ŠABACKÝ Filip, TABÁŠEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích