1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

28.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vratimovu pomalu zvoní hrana


Branky


7
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí utkaní s Šenovem naši borci nezvládli.

Prohra 1:3 nás definitivně ukotvila na samém dně tabulky. Přitom jsme v tomto zápase nezačali vůbec zle, hlavička, která měla gólové parametry byla však pouze vytažena hostujícím brankářem. Naši hráči v úvodu utkání dobře kombinovali a snažili se vstřelit první branku. Bohužel osudnou se nám stala 42. minuta a šťastný gól hostujících, kteří se odhodlali ke střele z dálky, která trefila hostujícího Kopela do zad, od nichž se míč odrazil tak nešťastně, že zapadla za bezmocného golmana Jurase. Minutu na to se skóre měnilo znovu a opět v náš neprospěch, Šenov využil naší chyby při útočném autu a následné srážce spoluhráčů. V tuto chvíli to s domácím týmem vypadalo hodně zle, ale ve 45. minutě se po krásném centru Svěnčíka prosadil na zadní tyči číhající Uherčík, který tak dal Vratimovu naději na otočení utkání. Bohužel velmi agilní Uherčík se při gólové střele zranil, a tak musel brzy po nástupu do druhé půle odstoupit.

Hráčům nelze vytknout bojovnost, avšak herní kvalita nebyla na naší straně, což lze z části připisovat i faktu, že domácí potřebovali nutně vyhrát, aby si vykřesali ještě nějakou naději na záchranu. Díky naši křeči v mezihře se hosté dokázali prosadit ještě jednou, a to krásnou střelou Kopela, který tak završil jak svůj hattrick, tak gólový účet celého utkání.

Našemu soupeř gratulujeme k definitivní záchraně v soutěži a nám nezbývá nic jiného než se pokusit prezentovat lépe v příštím kole, ve kterém se představíme na hřišti Frenštátu.



Sestavy


FC Vratimov
O. Juras [-] - M. Kašuba [-] , T. Uherčík [-] (50. L. Brezula [-] ) , R. Pešek [-] , R. Bandy [-] (63. F. Racko [-] ) , F. Jašek [-] (82. R. Stuchlík [-] ) , M. Dawid [-] , M. Svěnčík [-] , V. Osvěčík [-] , J. Pešek [-] , P. Michalčák [-]

SK Šenov
R. Szarowski [-] - J. Hanauer [-] (87. J. Stibor [-] ) , D. Vodák [-] , M. Schovajsa [-] (73. O. Stařičný [-] ) , V. Babič [-] , M. Koďousek [-] , M. Vedlich [-] , Z. Bednář [-] , J. Kopel [-] , D. Klimša [-] , M. Maleňák [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČUBA Daniel - FOLVARČNÝ Adam, TVARDEK Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza