Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

28.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těšín se prakticky zachránil


Branky


7
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Český Těšín – Fotbalisté Těšína udělali veledůležitý krok k záchraně, když doma zdolali Břidličnou a jen jedna výhra je dělí od definitivy
Navíc v případě, že bude z krajského přeboru sestupovat jen poslední tým, jsou zachránění už nyní. „Ještě nám to teoreticky hrozí od Orlové, ale máme dva pokusy na to si to uhrát sami,“ podotkl trenér Lubomír Luhový.Ten byl v první půli spokojen jenom s průběžným vedením, protože hra domácích trochu drhla. Diváky však potěšila bomba Kantora z 25 metrů přímo do vinklu. „To byl krásný moment. Máme v týmu dva hráče s poměrně tvrdými střelami pro podobné pokusy z dálky. Ivo je jedním z nich a znovu to potvrdil. K naší škodě to byl jediný světlý moment, jinak jsme se k ničemu nedostali,“ uznal Luhový.
Svůj tým tak nabádal k trpělivosti a lepší mezihře. Břidličná v nástupu do druhé části srovnala po chybě gólmana Gradka, ale Těšín okamžitě odpověděl a od stavu 2:1 už třímal hru pevně ve své moci.

„Tady už byl náš výkon, i přes tu inkasovanou branku, optimální. Dávali jsme si balon rychle od nohy, na jeden dva doteky, a zvládli jsme to i takticky. Branky padaly po hezkých akcích, takže můžeme být spokojeni,“ pochvaloval si Luhový.

V dalším kole se Těšíňané pokusí překvapit lídra z Dětmarovic. „Nemáme co ztratit, můžeme hrát uvolněně,“ upozornil trenér Těšína. A i kdyby to nevyšlo v derby, má Těšín doma ještě poslední pokus s Polankou.



Sestavy


FK Český Těšín
B. Gradek [-] - J. Zogata [-] (77. M. Krucina [-] ) , L. Mendrok [-] , S. Zogata [-] , M. Folwarczny [-] , F. Hradečný [-] (60. D. Michalisko [-] ) , M. Sostřonek [-] , D. Bolek [-] , I. Kantor [-] , O. Byrtus [-] , L. Rac [-]

TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - M. Čanecký [-] , D. Jiřičný [-] , L. Mohyla [-] , D. Hoffmann [-] , J. Šulák [-] , D. Hargaš [-] (69. P. Chmelař [-] ) , M. Minich [-] , L. Dvořák [-] - M. Schreier [-] - M. Cudrák [-]

Počet diváků: 180. Rozhodčí: PICMAUS Jiří - JURČEK Ondřej, LALÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích