2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 16:30

25.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polom rozhodla do přestávky


Branky


10

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pustá Polom se střela s mužstvem ze Staré Bělé, a už v 5. minutě mohl jít do vedení, když Švábík vybídl krásnou kolmici do úniku Černohorského, jenže hostujícího brankáře nepokořil. Ve 20. minutě už Pustá Polom do vedení šla, když Švábík uklidil přímý kop přesně pod břevno - 1:0. Pustá Polom pak navýšila své vedení v samém závěru prvního poločasu, když Švábík geniáalně vysunul Schwalbeho, který si zrakem rysým všiml, že hostující brankář je mimo branku a lišáckým lobem ho přehodil - 2:0. Po přestávce už bylo zajímavých momentů jako šafránů. Jediný kdo byl pro hosty nebezpečný byl Schwalbe, ale další zářez na pažbě už nepřidal. 



Sestavy


Sport-Club Pustá Polom
M. Krystýn [-] - M. Švábík [-] (88. R. Vaněk [-] ) , A. Blucha [-] , J. Frank [-] , P. Pomp [-] (82. F. Štýbar [-] ) , A. Černohorský [-] , R. Jašek [-] , A. Schwalbe [-] (55. P. Malík [-] ) , R. Kuděla [-] (72. L. Poštulka [-] ) , K. Vitoul [-] , M. Šmíd [-] (64. P. Potůček [-] )

FK Stará Bělá
J. Přileský [-] (80. J. Růža [-] ) - R. Brachtl [-] (50. D. Kožík [-] ) , D. Líbař [-] , J. Dziža [-] (75. J. Kačer [-] ) , D. Charvát [-] (46. M. Kresta [-] ) , M. Wendtner [-] , J. Gerlich [-] , M. Petrík [-] , L. Macík [-] , L. Kováčik [-] , O. Pytlík [-]

ŽK: 50. M. Švábík , 61. A. Blucha - 61. J. Dziža , 85. D. Kožík , 86. L. Macík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JURČEK Ondřej - ŠABACKÝ Filip, DEDEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích