Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 13:00

25.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okresní derby pro Břidličnou


10

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sobotní duel měl výkop v jednu hodinu odpoledne a hráči obou mužstev do něj vstoupili s velkým nasazením. Trvalo deset minut, než padla první branka. Marcel Cudrák odcentroval na Libora Dvořák, který posunul balon Davidu Jiřičnému, jenž se na hranici malého vápna nemýlil.

Radost domácích ovšem měla jepičí život. Tomáš Adamovský si za chvíli v soupeřově šestnáctce počínal důrazně a vyrovnal. K vidění byly další velké šance. Po hlavičce Vojtěcha Šustra třeba zazvonila spojnice břevna a tyče.

 

Ve druhém poločase se ukázaly šťastné ruce obou trenérů. Kouč Slavoj Olympie Antonín Mura se nejprve rozhodl dát šanci Stanislavu Lavrovičovi. Ten se mu odvděčil za vloženou důvěru doslova po pár minutách pobytu na hřišti.

Zdeněk Orság dal balon do prostoru, domácí obrana nezachytila Lavrovičův náběh a bývalý fotbalista Slezského FC dostal Bruntál do vedení. Zanedlouho ovšem bylo znovu srovnáno.

Prozíravou volbou kouče Břidličné Romana Štůraly totiž bylo nasazení do hry útočníka Martina Sklenaříka. Na zadní tyči k němu dolétl míč a dvacet minut před koncem se začínalo znovu. Ještě předtím měl obrovskou příležitost na hlavě David Jiřičný, bruntálský brankář Radek Jaška však čaroval. Brankou pak neskončila ani tutovka Zdeňka Orsága.

Když už se možná někteří diváci smiřovali s tím, že utkání dospěje k remíze, odcentroval v šestaosmdesáté minutě Stanislav Lavrovič a krajní bek Richard Zrník zařídil Bruntálu vítězství.

 

zdroj: http://www.fcsobruntal.cz



Sestavy


TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - M. Čanecký [-] , D. Jiřičný [-] , L. Mohyla [-] , L. Dvořák [-] , D. Hoffmann [-] , M. Minich [-] (65. M. Sklenařík [-] ) , J. Šulák [-] - P. György [-] - M. Cudrák [-] , P. Kučera [-]

MFK Bruntál
R. Jaška [-] - Z. Orság [-] (90. J. Blažek [-] ) , T. Adamovský [-] (92. R. Zatloukal [-] ) , V. Šustr [-] , M. Kyselý [-] , L. Češek [-] , L. Kundrátek [-] , R. Zrník [-] , J. Hrabovský [-] (58. S. Lavrovič [-] ) , J. Dohnálek [-] , J. Krajčovič [-]

ŽK: 45. M. Cudrák , 90. L. Mohyla - 15. L. Kundrátek .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: POTIOREK Aleš - VOJKOVSKÝ Michael, FUTERKO Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů