7:3
(3:1)
18. F. Racko
60. R. Bandy
73. P. Konvička (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 16:30

25.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj přestřílel Vratimov


Branky


5. P. Dao , 35. P. Dao , 45. J. Pohludka (vl.) , 56. Š. Továrek , 69. J. Jesch , 74. L. Komárek , 88. L. Komárek - 18. F. Racko , 60. R. Bandy , 73. P. Konvička (vl.)
10

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

ysoká prohra v Háji ve Slezsku nám nepomohla se odlepit ze dna tabulky. V sobotu jsme zajížděli do Háje ve Slezsku bojovat o další, tolik potřebné body. Bohužel jsme k utkaní jeli bez tří klíčových hráčů; R. Peška, P. Michalčáka a stále vykartovaného M. Svěnčíka. Poskládaná sestava nehrála špatně, snažila se, jenže naivní hra některých hráčů nás srážela do kolen. Hráči si musí uvědomit, že s tímto přístupem nelze v Krajském přeboru uspět. Nedůrazná, a především v obranném postavení nedůsledná hra nás často stojí lepší výsledky, a ne jinak tomu bylo i v tomto utkání. Domácí tým nás také vyškolil v produktivitě, která nás trápí celou sezonu.

Po v celku vyrovnaném prvním poločase jsme odcházeli do šaten za stavu 3:1, poté co jsme si 3 branku nešťastně vstřelili sami ve 44. minutě. Do druhého poločasu jsme šli odhodláni s výsledkem něco udělat, ale hned v jeho úvodu jsme dostali čtvrtý gol. Hráči bojovali, snažili se, ale na víc prostě v tomto zápase neměli. V jednu chvíli jsme se dokázali zase přiblížit na rozdíl dvou branek a za stavu 5:3 jsme si dokonce vytvořili dvě nadějné příležitosti, které jsme však proměnit nedokázali, a protože jsme v závěru ještě dvakrát inkasovali, skončilo utkání 7:3.

Tuto sobotu se představíme v domácím utkání s Pustou Polomí, které startuje v 17:00. Věříme, že všichni hráči se na tento zápas dobře připraví a předvedou lepší hru.

 

zdroj: http://www.fcvratimov.cz



Sestavy


TJ Háj ve Slezsku
J. Bartoš [-] - L. Komárek [-] , J. Jesch [-] , L. Malcharek [-] , P. Dao [-] , I. Janíček [-] (76. R. Kolig [-] ) , P. Konvička [-] , Z. Eršil [-] (23. O. Prokša [-] ) , M. Vyležík [-] , O. Matěj [-] , Š. Blažej [-]

FC Vratimov
O. Juras [-] - R. Bandy [-] , F. Jašek [-] , M. Dawid [-] , R. Stuchlík [-] , F. Racko [-] (76. D. Žižka [-] ) , J. Pohludka [-] , V. Osvěčík [-] , J. Pešek [-] , P. Klimsza [-] , L. Brezula [-] (74. T. Uherčík [-] )

ŽK: 37. L. Komárek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: PALA Mojmír - JANEČEK Jan, LAKOMÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích