0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

22.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj překvapivě selhal


Branky


11

KRAJSKÝ PŘEBOR-Háj ve Slezsku se posledně vracel z venkovního výjezdu s prázdnou, takže v domácím prostředí nezbytně potřeboval zabrat naplno. Na opačné straně fotbalové barikády stála nevýrazná Břidličná, což dávalo značné naděje na úspěch. Favorit ovšem zklamal na celé čáře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na fotbalistech Háje ve Slezsku bylo od úvodních minut patrné, že tentokrát nejsou ve své kůži. Během prvního poločasu se sice dostali do několika nadějných pozic, ale ve finální fázi bohužel selhávali. Aktivitou hýřil především Janíček, který se probil do dvou solidních příležitostí, jenže gólman Zifčák s přehledem držel čistý štít. A protože ani hosté v ofenzivě zrovna neexcelovali, tak se do kabin odcházelo za nerozhodného stavu. Rovněž druhá půle dlouho probíhala v poněkud ospalém tempu. Klíčový moment sobotního utkání se tedy zrodil až v 72. minutě. Domácí si v šestnáctce vybrali slabší chvilku a Cudrák zúročil zkušenosti z vyšších soutěží – 0:1. V závěrečných deseti minutách sice svěřenci trenéra Rozsypala přitopili pod kotlem, jenže bez valného efektu. Výjimku tvořily střelecké pokusy Továrka s Eršilem, ale Břidličná již těsný náskok uhájila, takže překvapení bylo na světě. „Tentokrát jsme se porazili sami. Znovu se ukázalo, že samo to nepřijde. Zápas měl podprůměrnou úroveň, když jsme si vypracovali jen tři šance a soupeř potrestal naši chybu. Byla to velká bída. Víc bych to nechtěl komentovat,“ uvedl hájecký vedoucí Kamil Matěj.



Sestavy


TJ Háj ve Slezsku
J. Bartoš [-] - R. Kolig [-] , M. Vyležík [-] , J. Lampa [-] (82. L. Komárek [-] ) , O. Prokša [-] (70. Š. Továrek [-] ) , P. Uvíra [-] (83. P. Dao [-] ) , I. Janíček [-] (70. T. Trupl [-] ) , P. Konvička [-] , Z. Eršil [-] , O. Matěj [-] , L. Malcharek [-]

TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - M. Čanecký [-] , D. Jiřičný [-] , D. Hoffmann [-] , L. Dvořák [-] , M. Minich [-] (90. D. Hargaš [-] ) , J. Šulák [-] - L. Mohyla [-] - P. Kučera [-] , M. Sklenařík [-] (90. J. Kladníček [-] ) , M. Cudrák [-]

ŽK: 39. L. Dvořák , 74. M. Čanecký , 87. L. Mohyla .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: OPĚLA Robin - HAM Tomáš, TABÁŠEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Háj je doma silný a hraje i pěkný fotbal, navíc tam chytá můj kamarád Pepa Bartoš a ten vymaže všechny střelce Břidličné :))

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích