0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustou Polom přemohl Bruntál


Branky


8

KRAJSKÝ PŘEBOR-Útulný stadion v Pusté Polomi poprvé na jaře ožil krajským fotbalem. Svěřenci trenéra Součka v neděli čelili ambicióznímu Bruntálu, takže se rozhodně bylo na co koukat. Hosté v letošní sezoně baží po postupu, což na trávníku jasně dokázali, když zvítězili dvoubrankovým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bruntál naznačil útočné choutky již v 5. minutě, ale Kundrátek pálil těsně vedle. O chvíli později domácí neměli tolik štěstí, protože několikrát tečovaný pokus Orsága zaplul za záda gólmana Muczky – 0:1. Vyrovnání viselo na vlásku při dělovém trestňáku domácího Švábíka, jenže hosty zachránilo břevno. Na opačné straně se prodral do šance Kyselý, jenže Muczka se blýskl excelentním zákrokem. Deset minut před přestávkou si Pustá Polom opět vybrala pořádnou porci smůly, protože Štýbar po rohu Švábíka orazítkoval tyčku. Domácím pořádně zhořkl i nástup do druhé půle. Nejprve Adamovský odstavil od míče Jaška a parádně vymetl šibenici – 0:2. Zanedlouho fotbalisté Bruntálu rozebrali defenzivu soupeře do posledního šroubku a volný Kyselý zvyšoval již na 0:3. Snížení mohl obstarat Schwalbe, když brankáři Jaškovi vypadl z náručí centr Malíka, ale Schwalbe tradičně zacloumal tyčí. Poté neuspěl ani Filip Štýbar, který si částečně spravil náladu v 80. minutě. Přes Švábíka a Bluchu se Filip Štýbar natáhl po balonu skluzem a korigoval na výsledných 1:3. „Bruntál se na nás výborně nachystal. Hrál chytře zezadu a čekal na rychlé brejky. Hosté podali opravdu organizovaný výkon. My jsme se navíc pořádně trápili. Kluci sice makali, ale zároveň hodně kazili. Tentokrát nám to nevyšlo,“ povzdechl si pustopolomský taktik Petr Souček.   



Ohlasy k zápasu



MFK Bruntál
Antonín Mura (trenér): Od začátku jsme věděli, že tento zápas bude těžký, poněvadž jsme narazili na přední mužstvo v tabulce, které letos ještě neprohrálo a má v kádru spoustu kvalitních hráčů. (př. Kuděla, Pomp, Štýbar ..) Nakonec jsme jejich největší síly snažili eliminovat a naopak jsme se víc prosazovali dobrou kombinací a křidelní hrou, kde jsme si vytvářeli spoustu šancí, v první polovině obzvlášť. Několik šancí od Adamovského nebo Hrabovsého neskončili tam, kde by měli. Naštěstí Orság šanci proměnil a tím mužstvo uklidnil. I když i domácí měli v první půli dvě šance (břevno, tyčka), tak musím říct, že do druhé půli jsme nastoupili v podstatě líp. Do 55 jsme střelili další dva góly a rozhodli tak celé utkání. (Adamovský, Kyselý) Od té doby jsme hru měli pod kontrolou. Musím všechny kluky pochválit, zvlášť Hrabovského a Orsága.



Sestavy


Sport-Club Pustá Polom
D. Muczka [-] - M. Švábík [-] , L. Poštulka [-] , P. Pomp [-] , A. Černohorský [-] (62. A. Blucha [-] ) , F. Štýbar [-] , R. Jašek [-] , A. Schwalbe [-] (56. M. Hrabina [-] ) , R. Kuděla [-] , K. Vitoul [-] (46. P. Malík [-] ) , M. Šmíd [-]

MFK Bruntál
R. Jaška [-] - Z. Orság [-] (74. J. Mako [-] ) , T. Adamovský [-] (82. A. Golias [-] ) , M. Kyselý [-] , L. Češek [-] , S. Lavrovič [-] (89. J. Zetek [-] ) , L. Kundrátek [-] , R. Zrník [-] , J. Hrabovský [-] , J. Dohnálek [-] , J. Krajčovič [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: FUTERKO Martin - PICMAUS Jiří, LALÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Obě mužstva v minulém kole zvítězili rozdílovým výsledkem tenhle souboj 5. proti 2. mužstvu skončí remízou