0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 13:00

21.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polanka vykradla Břidličnou


Branky


8

report....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu lépe vstoupili hosté. Hned v 1. minutě obral Surovec na půli hřiště o míč soupeře, po narážečce s Mašlankou dával balón do vápna, domácí odvrátili jen k Mašlankovi, který míč přiklepl na Ševčíka, s jeho pokusem si však poradil domácí gólman. Ve 4. minutě nedoskočil na přední tyči Miko na dobrý Gajďokův centr. Zřejmě největší šanci prvního poločasu měl ve 12. minutě Uhlík, který si výborně naběhl z pozice levého obránce do šestnáctky na dlouhý Andrýskův míč, situaci však prováhal a jeho střelu stihl zablokovat obránce domácích. Z následného rohu hlavičkoval nad Roman Bartoš. Do konce prvního poločasu měli hosté ještě několikrát šanci řítit se sami na domácího brankáře, pokaždé je však zradil první dotek.

 

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, ve 47. minutě centroval Cudrák na zadní tyč, kde se dostal k hlavičce jeden z domácích hráčů, Řehulka ale chytil. V 50. minutě centroval z levé strany Uhlík, k údivu všech skončil málem míč v brance, domácí brankář vyrážel na roh, ze kterého se k hlavičce dostal Robin Bartoš, balón však netrefil dobře. V 54. minutě se zrodila největší šance utkání. Po ose Mašlanka - Drulák - Mašlanka se k míči dostal na pětce Gajďok, trestuhodně však trefil pouze gólmana, následný odražený balón mohl Ševčík uklízet do prázdné branky, volil však zpracování a následnou střelu mu zblokoval domácí obránce. V 62. minutě musel nadvakrát zasahovat Řehulka, střelu z šestnáctky vyrazil pouze před sebe, u míče však byl nakonec dřív než dobíhající útočník domácích. V 77. minutě vyslal Skřehot do šance Mika, ten se dostal do vápna v obklíčení tří hráčů, kteří ho mírně rozhodili, a jeho následnou kličku brankář vystihl. Jediný gólový moment utkání přišel v 80. minutě. Střídající Hrabec nevypustil souboj u lajny, k míči se dostal Miko, který nádhernou kolmicí vyslal do brejku Ševčíka a ten už si se situací poradil. V poslední minutě byl na hranici velkého vápna faulovaný domácí Cudrák. Sám si míč postavil, jeho střela směřovala na zadní tyč, Řehulka ale zakročil.

 

zdroj: http://www.fkskpolanka.cz



Sestavy


TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - J. Šulák [-] , L. Dvořák [-] , M. Minich [-] , D. Hoffmann [-] , D. Jiřičný [-] - P. György [-] , L. Mohyla [-] (20. J. Kladníček [-] ) , M. Schreier [-] - M. Sklenařík [-] , M. Cudrák [-] -

FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - R. Bartoš [-] , J. Ševčík [-] , D. Mašlanka [-] (71. M. Hrabec [-] ) , P. Miko [-] , T. Gajďok [-] (87. H. Kubík [-] ) , L. Uhlík [-] , M. Skřehot [-] , K. Surovec [-] (46. R. Bartoš [-] ) , R. Drulák [-] , N. Andrýsek [-]

ŽK: 69. L. Uhlík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠVEC Marek - ČUBA Daniel, VOJKOVSKÝ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Po šťastným vítězství nad skvěle hrajícím Vratimově si domácí Břidličná poradí i nad týmem z Polanky.