4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

20.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Bělá si odvezla z Bruntálu čtyřku


Branky


8

Stále ještě nováček Krajského přeboru ze Staré Bělé zavítal na horkou půdu Slavoje Olympie Bruntálu. Tabulkové postavení jednoznačně nasvědčovalo, že by tento duel měl být pro domácí snadný. Výsledek tomu odpovídá, nicméně trenér domácích měl pro hosty i po utkání jen slova chvály za předvedený výkon.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stará Bělá inkasovala těsně před poločasovou přestávkou

V úvodních minutách byla Stará Bělá Bruntálu víc než vyrovnaným soupeřem. Šance byly k vidění na obou stranách a kdyby skončil poločas výsledkem 2:2, asi by se nikdo nedivil. Nicméně první zásadní moment přišel až v závěru poločasu ve 43.minutě. To se po faulu postavil k exekuci přímého volného kopu Marek Kyselý, který technickou ranou obstřelil zeď na zadní tyč a otevřel tak skóre utkání 1:0. 

Rychlá branka zkraje druhé půle zlomila odpor Staré Bělé

Opět u toho byl Marek Kyselý, tentokrát v roli asistenta, kdy ve spolupráci se skórujícícím Orságem v 52.minutě vykombinovali obranu hostí a Orság pak už neměl problém skórovat do prázdné brány - 2:0. V 66.minutě se dostal ke slovu opět Kyselý, který střelou k tyči z hranice vápna přidal svůj druhý gól a zvýšil na 3:0. Poslední branka utkání padla v 71.minutě kdy si na centr z rohového kopu naběhl opět Orság a hlavou uklidil míč do sítě. Asistoval opět Kyselý.



Ohlasy k zápasu


MFK Bruntál
Antonín Mura: Soupeř mě skutečně překvapil. Hrál velmi dobře. Oproti podzimu, kdy jsme s ním hráli poprvé, předvedl úplně jiný výkon.Podle mého byl druhý gól rozhodující. Po něm se naše hra zvedla a na hřišti jsme začali dominovat, což potvrdily další přesné zásahy. Dostali jsme se do pohody, pětkrát vystřídali a zápas v poklidu dovedli do vítězného konce.




Sestavy


MFK Bruntál
R. Jaška [-] (83. J. Šidlák [-] ) - Z. Orság [-] (81. M. Piňos [-] ) , T. Adamovský [-] , V. Šustr [-] (67. L. Kundrátek [-] ) , M. Kyselý [-] , L. Češek [-] , S. Lavrovič [-] , R. Zrník [-] (77. J. Blažek [-] ) , J. Hrabovský [-] (80. J. Mako [-] ) , J. Dohnálek [-] , J. Krajčovič [-]

FK Stará Bělá
J. Růža [-] - J. Jurásek [-] (46. R. Brachtl [-] ) , D. Líbař [-] , J. Dziža [-] (76. J. Gerlich [-] ) , D. Charvát [-] (59. D. Kožík [-] ) , M. Wendtner [-] , L. Kováčik [-] (72. M. Kresta [-] ) , M. Petrík [-] , L. Macík [-] , R. Mika [-] , O. Pytlík [-]

ŽK: 32. M. Kyselý - 42. D. Charvát .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Ochodek Jiří  - ŠVEC Marek, ŠAFRÁN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích