2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

20.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj vydřel výhru


Branky


8

KRAJSKÝ PŘEBOR-Fotbalisté Háje ve Slezsku zažívají skvělý start do fotbalového jara, protože po Šenovu si poradili i s dalším mužstvem z Ostravy. V sobotním střetnutí proti silným Heřmanicím se na góly čekalo až do závěrečné čtvrthodinky, kdy dvakrát udeřili domácí borci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hájecký trenér Rozsypal postrádal v sestavě čtyři hráče, takže se zpočátku jeho svěřenci na trávníku hledali. Potřebný budíček nastal až po rohovém kopu Heřmanic, kdy se otřáslo břevno domácí kasy. Nerozhodný stav se snažil zlomit Janíček, jenže jeho drzý průnik vyzněl do ztracena. O chvíli později se opřel do míče Dao, ale netrefil cílené zařízení. Těsně před přestávkou se dostal do výhodné pozice Uvíra, který ovšem nedal své střele potřebnou razanci. Také ve druhé půli kanonýři dlouho mlčeli. Domácím pak naštěstí vyšla střídání. V 78. minutě hosté fatálně chybovali při rozehrávce, na hranici šestnáctky se objevil čerstvý Žůrek a tečovanou ranou otevřel skóre – 1:0. Bodové naděje Heřmanic definitivně zhasly v 82. minutě. Hájecký Malcharek si chytře došel pro faul a Konvička z trestňáku parádně vymetl šibenici – 2:0. Domácí se tedy znovu přiblížili postupovým příčkám. „Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě. Heřmanice sice byly kombinačně a technicky lepší, ale my jsme to vynahrazovali velkou bojovností. Sice nám scházeli čtyři hráči, přesto jsme to zvládli. Kluci makali až do konce, což se nám vyplatilo,“ usmíval se hájecký vedoucí Kamil Matěj.



Sestavy


TJ Háj ve Slezsku
P. Hlaváček [-] - P. Dao [-] , J. Jesch [-] (73. P. Žůrek [-] ) , Š. Blažej [-] (68. L. Komárek [-] ) , L. Malcharek [-] , P. Uvíra [-] , I. Janíček [-] , P. Konvička [-] , Z. Eršil [-] (86. T. Trupl [-] ) , M. Vyležík [-] , O. Matěj [-]

FC Heřmanice Slezská
J. Andrejko [-] - M. Kosňovský [-] (66. D. Martynek [-] ) , S. Mantey [-] , D. Fojtík [-] , O. Strojek [-] , E. Opata [-] (82. M. Wicki [-] ) , V. Potůček [-] , D. Tomšů [-] , P. Schwarz [-] (77. D. Mlčoch [-] ) , J. Strakoš [-] (59. K. Půda [-] ) , M. Šimáček [-]

ŽK: 85. P. Žůrek - 55. J. Strakoš , 85. D. Mlčoch .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: TAKÁČ Tibor - LALÍK David, KRET Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích