1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


0

report....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka zápasu padla po chybě hostí v útočném pásmu. Tomšů prošel v 7. minutě od vlastní půlky až do šestnáctky soupeře, přihrál volnému Schwarzovi, který prostřelil Řehulku. V 16. minutě se ocitl trestuhodně sám Půda po centru levé strany, jeho pokus ale mířil vedle branky. V 37. minutě po pěkné akci Mašlanky a Mika zakončoval z levé strany Uhlík a dal branku. Ta ale nebyla uznána po signalizaci pomezního. V závěru poločasu zakončoval Uhlík hlavou nad akci Uhra, Mašlanky a centrujícího Gajďoka.

V 47. minutě se zranil Ševčík, kdy po souboji o míč s Mlčochem zůstal ležet na hřišti. Místo něj nastoupil Surovec a hned se připletl do další pěkné akce. Po přihrávce Gajďoka nacentroval na hlavu Mašlanky, jehož pokus šel přesně k tyči domácí branky. Radost hostí ale zkazil výtečným zákrokem Andrejko a vytáhl míč na roh. O chvíli později se na opačné straně zaskvěl Řehulka, kdy vytáhl hlavičku Šimáčka. V 70. minutě vrátil přetažený roh Uher k Andrýskovi, od něj se míč dostal k volnému Romanovi Bartošovi, který vyrovnal. V závěru zápasu zahrozili domácí z přímých kopů, ale na změně skóre to nemělo vliv.

 

zdroj: http://www.fkskpolanka.cz



Sestavy


FC Heřmanice Slezská
J. Andrejko [-] - P. Schwarz [-] , K. Půda [-] (81. M. Wicki [-] ) , D. Fojtík [-] , D. Mlčoch [-] (76. M. Kosňovský [-] ) , M. Šimáček [-] , O. Strojek [-] , E. Opata [-] , V. Potůček [-] , D. Tomšů [-] , S. Mantey [-] (69. J. Strakoš [-] )

FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - R. Bartoš [-] , J. Ševčík [-] (47. K. Surovec [-] ) , D. Mašlanka [-] , D. Uher [-] , P. Miko [-] , T. Gajďok [-] (88. R. Bartoš [-] ) , J. Kaluža [-] , L. Uhlík [-] (65. R. Drulák [-] ) , M. Skřehot [-] , N. Andrýsek [-]

ŽK: 70. R. Bartoš , 74. D. Mašlanka , 90. R. Bartoš .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Sivera Jan - FUTERKO Martin, VIDLIČKA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.