0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 14:30

19.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbranková plichta


Branky


0

Report....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nebudeme si namlouvat, že jsme jeli do Českého Těšína pro 3 body. Nasvědčovalo tomu vítězství a herní pohoda z posledního zápasu s Orlovou, ale hlavně postavení obou týmu v tabulce.

  Začali jsme jako z partesu a nepůjčili soupeři prakticky míč. Vždyť do 25.minuty jsme kopali pět rohů, zatím co soupeř naší branku vůbec neohrozil. Ale byla to planá převaha i když snaha o vstřelení gólů byla.
Již ve 3.minutě měl Kyselý před sebou zcela volnou branku, ale místo placírky vedle brankáře ještě zbytečně přihrával. V 12.minutě pálil Orásg do rukou domácího  brankáře. V 17.minutě Adamovský výpíchl soupeři míč, ale ten mu utekl do autu. Hned poté Kyselý střílí opět doprostřed branky. Hosté přišli ke slovu až z trestňáku v 28.minuě, ale branku také netrefili. Za minutu nato hasil šanci domácích zblokováním střely Krajčovič s Jaškou. Takže na gólovky první půle 2:2.

Druhý poločas ale pro nás začal katastrofálně. Gólovku hostů ze 16m ve 48.minutě zablokoval obětavě skluzem Vojta Šustr. Hned nato jako poslední kouzlil a podklouzl Dohnálek, reklamoval faul, ale rozhodčí nic. Skvělý Jaška ale soupeřovo sólo pádem pod nohy zlikvidoval. V 70.minutě brejkové přečíslení hostů odvrátil s vypětí Hrabovský na aut. Potom přišla ale největší naše šance. Kyselý si postavil míč na trestný kop z 20m, ale trefil tyč od které šel míč na břevno a odrazil se do autu. To byla smůla. To bylo z naší strany ale vše. Soupeři narostla křídla, ucítil šanci a v 78 a 84. minutě jsme měli velké štěstí po hlavičkách z rohu, které šly těsně nad naší branku. Všem nám ale zamrazilo v 85.minutě, když na hranici 8m dostal míč domácí kanonýr Valachovič. Jeho střelu však dobře postavený Jaška kryl. Poslední minuty byly velmi nervózní a hrálo se nahoru dolů ale gól jsme v tuto chvíli, patrně lépe pro nás, neviděli.     zdroj: http://www.fcsobruntal.cz


Sestavy


FK Český Těšín
B. Gradek [-] - L. Mendrok [-] , J. Žebrok [-] , P. Matuszek [-] , M. Folwarczny [-] (84. P. Kiška [-] ) , F. Hradečný [-] , M. Vlachovič [-] , M. Sostřonek [-] , D. Bolek [-] , O. Byrtus [-] , L. Rac [-]


ŽK: 42. L. Rac , 57. L. Mendrok - 57. J. Dohnálek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LAŠTUVKA Petr - LAKOMÝ Tomáš, JANEČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.