1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 15:00

18.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílovec doma opět padl


Branky


0

Zápas hodnotí domácí lodivod....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Bílovec
Martin Štverka (trenér): Do utkání jsme vstoupili velmi dobře a podařilo se nám jít navíc do vedení. Z nevinného centru jsme ale dostali vyrovnávací gól.Ve druhém poločase jsme chtěli strhnout vítězství na naši stranu, ale byli jsme málo důrazní. V závěru už to pak bylo vabank a inkasovali jsme potřetí. Takhle se o záchranu nehraje. Musí tam být daleko větší bojovnost, odhodlání a především velké srdce. Tohle všechno nám chybělo. Soupeř měl větší vůli něco se zápasem udělat. Nemůžeme házet flintu do žita, ale je to velké zklamání. Musíme si sáhnout do svědomí. Každý by měl začít od sebe a měl by se to snažit něčím zlomit. Nemůže se stávat, že budeme v každém zápase dostávat dvě a více branek.




Sestavy


FC Bílovec
M. Nykš [-] - T. Fendrich [-] (46. O. Pavlík [-] ) , J. Tomášek [-] , L. Černín [-] , R. Melecký [-] , P. Moučka [-] , F. Tomášek [-] , Z. Dresler [-] (69. M. Moučka [-] ) , J. Válek [-] , M. Ronec [-] , K. Kotrla [-] (80. M. Kotrla [-] )

FK Stará Bělá
J. Růža [-] - R. Brachtl [-] (80. J. Jurásek [-] ) , D. Líbař [-] , J. Dziža [-] (89. J. Kačer [-] ) , J. Gerlich [-] (61. D. Kožík [-] ) , M. Wendtner [-] , M. Petrík [-] , M. Rusinko [-] (70. O. Malík [-] ) , L. Macík [-] , J. Frébort [-] , O. Pytlík [-]

ŽK: 70. M. Ronec - 59. M. Wendtner .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: TABÁŠEK Kamil - OCHODEK Jiří, FUTERKO Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.