Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 15:00

17.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabená Velká Chyška veze bod z Mnichu


0

Průměrné utkání bylo k vidění v Mnichu, kam přijela Velká Chyška. Problém Mnichu v jarní částí sezóny je, že nemají střelce a ofenzivní schopnosti týmu jsou slabé. V utkání padly 2 branky, každá na jedné straně, a tak se body dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žádná fotbalová kvalita k vidění nebyla, hrálo se převážně ve středu hřiště. Jediný pěkný moment prvního poločasu zapříčinil Jan Dvořáček ml., který se trefil střelou z voleje z hranice velkého vápna přesně k tyči a Mnich se dostal do vedení 1:0. V druhém dějství se hosté z Velké Chyšky prosadili ze standartní situace. Utkání skončilo spravedlivou remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mnich
Miroslav Šimeček, brankář Mnichu: První poločas byl vyrovnaný. V druhé půli jsme měli menší převahu, ale nedokázali jsme proměnit své šance. V závěru byli lepší hosté.

TJ Strážiště Velká Chyška
Jiří Zamrla st., trenér Velké Chyšky: Zasloužená remíza. Jelikož nám chybělo 5 hráčů základní sestavy, tak bereme bod" všemi deseti".



Sestavy


TJ Sokol Mnich
M. Šimeček [-] - M. Voda [-] , P. Koukal [-] , P. Koukal [-] , M. Fryc [-] - J. Dvořáček ml. [-] (73. J. Hron [-] ) , P. Motyčák [-] , D. Štangl [-] , M. Vaněk [-] - J. Švácha [-] (57. M. Cabaj [-] ) , M. Hrdlička [-]

TJ Strážiště Velká Chyška
M. Štamberk [-] - L. Mládek [-] , J. Rathouský [-] , P. Buchta [-] , M. Malina [-] - M. Buchta [-] (67. P. Křížek [-] ) , M. Štarman [-] , R. Kuzdas [-] (57. V. Bartoška [-] ) , M. Mička [-] - L. Zelenka [-] , J. Zamrzla [-]

ŽK: P. Koukal , M. Voda .
Hráči zápasu: D. Štangl , M. Voda - J. Zamrzla .
Místo: Mnich. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.