Rapotice udržely jarní neporazitelnost


Branky


6. P. Matoušek , 38. M. Sobotka , 42. M. Laš (p.) , 44. R. Valsa , 60. M. Škorpík (p.) , 85. M. Laš , 89. R. Valsa - 3. F. Bulant , 79. F. Bulant
25

Rapotice v posledním kole jednoznačně zdolaly Luka nad Jihlavou a jarní část sezony zvládly bez prohry. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bylo jasno

Utkání začali lépe hosté. Po ztrátě uprostřed hřiště se k míči dostal Filip Bulant a svým prvním gólem v utkání hned ve 3. minutě otevřel skóre - 0:1. Hosté se však dlouho neradovali, protože už v 6. minutě se štěstím vyrovnal Petr Matoušek - 1:1. Hosté se snažili zahušťovat střed hřiště, aktivně napadali až od svojí poloviny a snažili se využít jakoukoli brejkovou situaci. Domácí si vytvořili několik šancí, ale nedařilo se jim překonat pozorný blok hostů. Trpělivou kombinací se rapotičtí snažili otevřít soupeřovu obranu, což přineslo své ovoce až v 38. minutě, kdy se prosadil Michal Sobotka - 2:1. Hosté si v první půli vytvořili hned několik gólových příležitostí, ale v jejich zakončování si příliš nevěděli rady a nebo skvěle zasáhl brankář Laš. Krutá dvouminutovka přišla pro hosty na sklonku poločasu, kdy se nejprve z penalty prosadil Milan Laš a poté na poločasových 4:1 navýšil Radek Valsa.  

Domácí navyšovali vedení

Druhá půle se hrála podle hesla kdo brání, nevěří brankáři a tak bylo k vidění hodně šancí na obou stranách. Domácí měli utkání zcela pod kontrolou a když Michal Škorpík v 60. minutě proměnil s přehledem penaltu bylo rozhodnuto. Hosté sice ještě zásluhou druhé branky Filipa Bulanta snížili, ale závěr poločasu opět patřil domácím a konkrétně Milanu Lašovi, který prošel středem hřiště přes dva bránící hráče a své sólo dokázal proměnit a Radku Valsovi, jenž přidal poslední gól a potvrdil tak přesvědčivé vítězství domácích.  



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Aleš Kolařík (vedoucí): Úvod zápasu se nám příliš nevydařil, i když jsme na vedení soupeře rychle zareagovali. Soustředili jsme se hlavně na hru dopředu, ale na můj vkus jsme vzadu hostům darovali hodně prostoru z čehož pramenily jeho šance. Celý zápas rozhodla povedená šestiminutovka v závěru prvního poločasu, kdy se nám podařilo vstřelit tři branky. Zhruba od 60. minuty se zápas dohrával, ale přesto jsme i nadále usilovali o hru dopředu a naše snaha byla vyjádřena dalšími třemi brankami. Hráči zaslouží pochvalu za přístup k zápasu a za to, že celé jaro zvládli bez porážky.




Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Laš [-] , R. Zezula [-] (51. P. Císař [-] ) , M. Sobotka [-] , M. Němec [-] , J. Matoušek [-] , J. Dvořáček [-] (60. M. Dvořáček [-] ) , P. Matoušek [-] , M. Škorpík [-] , R. Valsa [-] , T. Švarc [-] (56. P. Opálka [-] )

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
R. Toman [-] - J. Šimek [-] , T. Pokorný [-] , M. Kubeš [-] , T. Pertlík [-] - D. Sommer [-] , J. Hájek [-] , L. Tuma [-] (75. T. Munduch [-] ) , M. Votava [-] , D. Stejskal [-] (70. J. Večeřa [-] ) - F. Bulant [-] -

ŽK: 60. M. Kubeš .
Hráči zápasu: R. Valsa - F. Bulant .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: ŠIMEK Milan - RYGL Luboš, NOVOTNÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - ŠIMEK Milan: 8
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 9
Zázemí: 6
Výkon domácích - FC Rapotice: 8
Výkon hostů - SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.: 5
Hráč utkání - domácí: Milan Laš

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Aleš Kolařík
Tip experta: výhra domácích

Nerad tipuji naše zápasy, protože většinou nevyjdou (smích). Na podzim se nám vzájemný zápas povedl. I nadále platí, že jaro chceme dokončit bez porážky.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích