3:2
(1:0)
65. F. Smejkal (p.)
73. K. Eliáš
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 16:30

26.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánov vyhrál a je zachráněn


Branky


5. V. Kutnyk , 56. D. Kintr , 66. D. Kintr - 65. F. Smejkal (p.) , 73. K. Eliáš
25

Štěpánov zvládl skvěle druhou polovinu jara a díky výhře nad Velkým Beranovem a prohře Nedvědice a Hartvíkovic může slavit jistotu záchrany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase vedli

Štěpánov je na konci soutěže ve skvělé formě a před posledním kolem stále pomýšlel na záchranu, ke které potřeboval porazit nebezpečný Velký Beranov.

 

Železáři šli už v 5. minutě do vedení. Veselský našel Kutnyka a ten otevřel skóre zápasu – 1:0. Poté byli pány na hřišti hosté z Velkého Beranova, kteří měli po půl hodině hry velkou příležitost k vyrovnání, Roman Hrubeš však výborně zasáhl obranným skluzem. Do kabin tak odcházeli v lepší náladě domácí.

Domácí si vedení pohlídali

Další branky padaly až po změně stran. V 56. minutě vybojoval míč David Kintr a střelou tyči zvýšil na 2:0. To domácí ukolébalo a v 65. minutě František Smejkal z pokutového kopu snížil – 2:1. Ihned po rozehrávce ale Kutnyk našel dlouhým pasem Miloše Vrzala, ten obešel obránce hostů a po jeho nahrávce měl před prázdnou brankou jednoduchou úlohu opět Kintr – 3:1. V 73. minutě zazmatkoval gólman domácích Libor Dinga, když chtěl rychle rozehrát, ale míč hodil přímo na nohu Kamila Eliáše, který opět snížil na rozdíl jediné branky – 3:2. Těsné vedení už ovšem hráči Štěpánova udrželi.

 

Domácí tak po ztrátách svých soupeřů mohli v sobotu večer slavit záchranu, na kterou by si v průběhu jarní části sezony vsadil málokdo. Velký Beranov zakončil sezonu na pěkném čtvrtém místě tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
Jiří Lukášek (trenér): Sice jsme brzy vedli, ale první poločas vyzněl spíše pro hosty. Vždy, když jsme vedli o dvě branky, tak jsme dovolili Velkému Beranovu snížit. Radost ze záchrany byla veliká. Nemuseli jsme čekat na další výsledky z vyšších soutěží. Jsem rád, že se nám to podařilo.




Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
L. Dinga [-] - J. Veselský [-] (85. P. Macháček [-] ) , J. Šikula [-] (90. J. Šibor [-] ) , V. Kutnyk [-] , D. Kintr [-] , M. Vrzal [-] , V. Kovalchuk [-] , V. Sedláček [-] , M. Novák [-] , O. Hrubeš [-] , R. Hrubeš [-]

TJ Velký Beranov 1975
R. Markovič [-] - F. Smejkal [-] , M. Kovařík [-] - R. Kittler [-] , D. Miška [-] , J. Pokorný [-] , T. Matějíček [-] , K. Eliáš [-] - V. Molva [-] (67. F. Molva [-] ) , T. Mátl [-] , J. Pýcha [-]

ŽK: 68. O. Hrubeš , 71. V. Kovalchuk .
Hráči zápasu: D. Kintr , R. Hrubeš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠRÁMEK Zdeněk - ŠKORPÍK Martin, BENEŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Aleš Kolařík
Tip experta: výhra domácích

Další důležitý souboj z hlediska zápasů o záchranu. Velký Beranov patří ke špičce 1. B třídy a má nesmírně nebezpečnou hru dopředu. Štěpánov, pokud se chce zachránit, tak musí doma vyhrát. Myslím si, že s bojem o záchranu mají domácí hodně zkušeností a pro ně důležitý duel zvládnou za tři body.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích