Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2018 17:30

26.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice klíčový duel nezvládly


Branky


24

Hartvíkovice nezvládly duel na půdě rezervy Velké Bíteše a sestupují. Hostům nestačil ani hattrick Martina Kopuletého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Karty byly před páteční předehrávkou posledního kola rozdány jasně. Domácí se chtěli se sezonou po třech prohrách rozloučit vítězně. Hosté potřebovali k reálné šanci na záchranu ve Velké Bíteši vyhrát.

 

Domácím se povedl vstup do utkání. Už ve třetí minutě se poprvé radovali poté, co Kazatele v bráně hostí prostřelil Tomáš Loup - 1:0. V 16. minutě bylo na domácí straně ještě veseleji. Ke střele se totiž dostal Jiří Horký a skóroval - 2:0. Hosté však bojovali a do půle vyrovnali, když se v rozmezí osmi minut dvakrát trefil kanonýr hostí Martin Kopuletý - 2:2. Za tohoto stavu se také šlo do kabin. 

 

Domácí přidali tři branky

Domácím vyšel i úvod druhého poločasu. V 55. minutě se střelecky prosadil Martin Švanda a poslal svůj tým do vedení - 3:2. O tři minuty později přidali domácí další branku, když se podruhé v zápase trefil Tomáš Loup - 4:2. Hosté nesložili zbraně a snížili. Prosadil se znovu Martin Kopuletý a dokonal tak svůj hattrick - 4:3. Hosté se snažili, ale na kýžené vyrovnání nedosáhli. V 86. minutě byla navíc vyloučen po druhé žluté kartě Jakub Sýkora a ihned poté pečetil výhru domácích Michal Klusák - 5:3. 

 

Rezerva Velké Bíteše nakonec skončila na solidním pátem místě. Hartvíkovice nezopakovaly loňskou zázračnou záchranu a po dvou letech v krajských soutěžích se poroučí o soutěž níže.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Milan Dufek (sekretář): Špatný dojem z posledních zápasů naštěstí vylepšil poslední domácí zápas, ve kterém i v dorostenci prošpikované sestavě Benfika zdolala o záchranu bojující Hartvíkovice 5:3 a zajistila si tak konečné 5. místo v tabulce I.B třídy.




Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
D. Rozum [-] - T. Pelán [-] (46. T. Nekuda [-] ) , M. Paprskář [-] , M. Švanda [-] , F. Svoboda [-] - L. Pelikán [-] , J. Horký [-] , M. Klusák [-] - R. Hemala [-] , T. Loup [-] - L. Fousek [-] (62. J. Mejzlík [-] )

TJ Hartvíkovice
J. Kazatel [-] - M. Malý [-] , M. Sýkora [-] , M. Kafka [-] , J. Sýkora [-] , D. Outulný [-] - T. Urbánek [-] , M. Záviška [-] , D. Horký [-] - M. Kopuletý [-] , P. Křivánek [-]

ŽK: 38. M. Sýkora , 73. J. Sýkora , 76. M. Záviška . ČK: 86. J. Sýkora .
Hráči zápasu: J. Horký , T. Loup - M. Kopuletý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HAVLÍN Marek - POJEZNÝ Karel, HAVLÍN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Aleš Kolařík
Tip experta: výhra domácích

Bíteš sice v posledních třech kolech nezískala ani bod, ale přesto ji v domácím prostředí favorizuji. Hartvíkovice si remízou se Štěpánovem značně zkomplikovaly boj o záchranu. V Bíteši musí hrát na vítězství a myslím, že by to mohlo domácím vyhovovat.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích