2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2018 14:00

25.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč zdolala v derby Rokytnici


Branky


0

Derby mezi Starčí a Rokytnicí rozhodl dvěma brankami Marek Bříza. Jeho tým tak pokračuje ve výborných jarních výkonech, což potvrdil i v předehrávce 25. kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

K derby do Starče přijela Rokytnice, která o víkendu padla na půdě lídra tabulky z Rapotic. Domácím se daří a chtěli protáhnout svoji čtyřzápasovou sérii bez porážky.

 

Vysoká návštěva 250 diváků, ale celkově jen průměrná hra, tak by se dalo popsat úterní derby. Domácí začali velmi dobře a už ve druhé minutě utekl obraně Bříza a bezpečně zakončil - 1:0. Poté se ještě několik minut na hřišti odehrávalo solidním představení, ale to brzy skončilo. A to i díky střídání ne zcela zdravého Martina Linharta, který střídal už ve 24. minutě. Domácím se nedařilo držet míč a hosté to potrestali, když hostující Vahila napřáhl z třiceti metrů a krásnou střelou k tyči překvapil brankáře Obůrku - 1:1. Do poločasu měl ještě šanci domácí Vodička, ale hlavou trefil tyč Hobzovy brány. Hned z protiútoku Obůrka neudržel míč v náručí a po nastalém závaru soupeř otřel střelu o tyčku.

 

Bříza v závěru rozhodl

Druhý poločas domácí přece jen převzali iniciativu. Velkou šanci Břízovi zneškodnil brankář a následné dvě dorážky vykopávali hostující obránci těsně před čárou. Hosté také zahrozili, ale střelu z úhlu skvěle zneškodnil Obůrka. Domácí v 80. minutě využili nedorozumění hostující obrany a Bříza bezpečně přehodil vyběhlého brankáře - 2:1. Hosté se snažili o vyrovnání, a tak se domácím v devadesáté minutě naskytl brejk tři na jednoho, ale ani na tři pokusy se nepodařilo dát z jasných pozic branku. Velké vzrušení vyvolala situace ve druhé minutě prodloužení, kdy po standardní situaci došlo ke srážce hostujícího útočníka s brankářem Obůrkou, po kterém oba zůstali ležet na zemi a míč doputoval do branky. Hlavní rozhodčí i pomezní se shodli, že první zasáhl míč brankář a následoval zásah brankáře útočníkem kolenem. Utkání tak skončilo výhrou Starče.

 

Stařeč o víkendu hostí Rapotice. Rokytnice bude hrát o naději na záchranu s posledním Štěpánovem.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Mám - li být objektivní, tak utkání by slušela spíše remíza. Hlavně v první poločase nás soupeř ve středu hřiště přehrával, vůbec nepřipomínal mužstvo z konce tabulky. Naše hra zase byla vzdálená tomu, co jsme hráli o víkendu v Rantířově. Na druhou stranu asi těch vyložených příležitostí jsme měli více my a dvě dokázali proměnit. Vyzdvihl bych především výkon, který předvedl Marek Bříza. Dal dvě branky a třetí měl na kopačkách. Škoda jen, že jsme nebyli schopni v zápase vytvořit více situací, kdy bychom využili jeho potenciál.




Sestavy


TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Vodička [-] , V. Smejkal [-] , M. Bříza [-] , M. Linhart [-] (24. F. Strouha [-] ) , M. Kaňka [-] (87. J. Rambousek [-] ) , R. Ježek [-] (89. R. Linhart [-] ) , J. Zejda [-] , L. Lauš [-] , O. Dvořák [-] , M. Pysk [-]

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - J. Železník [-] , M. Prokeš [-] (81. J. Bílek [-] ) , J. Bartejs [-] , A. Štefánek [-] , M. Vahila [-] , M. Štork [-] (63. J. Syrový [-] ) , D. Jičínský [-] , R. Sochna [-] , D. Kašpar [-] , D. Kašiár [-]

ŽK: 33. M. Kaňka , 49. L. Lauš , 85. R. Ježek - 73. J. Syrový .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: DOSKOČIL Pavel - BURZA Milan, MASOPUST Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.