Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Beranov vyhrál v Rantířově


27

Velký Beranov v okresním derby vyloupil Rantířov a uchoval si teoretickou šanci na druhé místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Rantířov v minulém kole konečně vyhrál. I tak byl však v derby papírovým favoritem Velký Beranov, který má ještě teoretickou šanci na zisk druhé příčky zajišťující postup do vyšší soutěže.

 

Úvod zápas jasně ukázal, kdo bude na hřišti pánem. Hosté od úvodních minut určovali tempo hry a rantířovští byli pod tlakem. První branka padla již ve 13. minutě, kdy po rohovém kopu hostů prošel míč až k Dominikovi Miškovi a ten neměl problém poslat jej do sítě - 0:1. Ani první branka domácí tým neprobudila a více ze hry měli stále hosté. Naděje domácích držel nad vodou brankář Antonín Krupica. Domácí se dostali jen do náznaků šancí. Lojda s Jakubem Holubem své šance prováhali.

Hosté si vedení pohlídali

I druhá půle se hrála podle not Velkého Beranova. Domácí se sice snažili o kombinační hru. Sráželi je však laciné ztráty míče i to, že si nedokázali poradit s rychlostí hostujících ofenzivních hráčů. Krupica po několika zákrocích podruhé inkasoval až po hodině hry, kdy po rychlém brejku dorazil míč do sítě Tomáš Matějíček - 0:2. Ten samý hráč se trefil ještě jednou v 73. minutě a o vítězi bylo jasno - 0:3. 

 

Rantířov v dalším kole míří do Luk nad Jihlavou. Velký Beranov se utká s Rapoticemi, a to hned dvakrát. Ve středu ve finále Ježek Cupu a o víkendu na domácí půdě v rámci 1.B třídy skupiny B.



Ohlasy k zápasu


TJ Ježek Rantířov
Radek Pavlíček (trenér): Dostali jsme gól ze standardky. Pak jsme měli i my náznaky šancí, ale bez efektu. Po druhém gólu jsme totálně odpadli. Soupeř hrál hodně ofenzivně, a to se špatně brání. Soupeř byl lepší a vyhrál zaslouženě. Celé jaro se trápíme a konec sezony pro nás bude vysvobozením.

TJ Velký Beranov 1975
Kamil Eliáš (trenér): Když dáme první gól, tak hrajeme perfektně. To se potvrdilo i v Rantířově. Byli jsme na to rychlostně lépe a postupem času začalo přibývat šancí na naší straně, ale naráželi jsme na Krupicu. Domácí hrozili jen po standardkách. Nastoupil dorostenec, lidi z lavičky. A překvapivě to zvládli nadstandardně. Ale oba týmy chtěly hrát fotbal, diváky to muselo bavit. Bylo to slušné derby, kamarádské a nebyly to žádné býčí zápasy.Teď je naším cílem zvládnout finále krajského poháru.



Sestavy


TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - L. Horáček [-] , M. Procházka [-] , J. Bartejs [-] (88. D. Kubín [-] ) , D. Vaněk [-] , V. Karásek [-] (66. J. Lupač [-] ) , J. Holub [-] , K. Živný [-] , S. Lojda [-] , J. Vyskočil [-] (84. L. Lát [-] ) , O. Kunče [-]

TJ Velký Beranov 1975
R. Markovič [-] - J. Štumar [-] , M. Kovařík [-] , F. Smejkal [-] - T. Matějíček [-] , M. Křenek [-] , D. Miška [-] (84. R. Jonáš [-] ) , J. Pokorný [-] , J. Hladílek [-] (4. P. Kittler [-] ) , K. Eliáš [-] - M. Neshyba [-] -

Hráči zápasu: A. Krupica - T. Matějíček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BURZA Milan - BÍLEK Zdeněk, LYSÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Tomáš Loup
Tip experta: remíza

I když si myslím, že hosté jsou lepším týmem, tak to vidím na remízový zápas.