M. Vrzal 5. (p.)
M. Vrzal 8. (p.)
D. Kintr 32.
M. Vrzal 90. (p.)
4:3
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánov porazil Polnou


Branky


5. M. Vrzal (p.) , 8. M. Vrzal (p.) , 32. D. Kintr , 90. M. Vrzal (p.) - 2. V. Jelínek , 48. D. Procházka , 61. D. Jaroš
27

Sudí Zadina nabídl penaltový hattrick Vrzalovi, který v 90. minutě z právě z penalty rozhodl o třech bodech pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Štěpánovu koncovka soutěže svědčí, když po výhře v Radešínské Svratce porazili i Polnou. Netradičním penaltovým hattrickem se blýskl Miloš Vrzal.

 

První minuty zápasu domácím vůbec nevyšly. Domácí propadli na kraji hřiště a pohlednou akci hosté zakončil přesnou střelou Vojtěch Jelínek - 0:1. V 5. minutě rozhodčí Zadina pískl ruku ve vápně hostí a Vrzal z penalty překonal Rychteckého - 1:1. Ten samý hráč se z toho samého místa trefil i v 8. minutě, když zahrával pokutový kop po faulu na Veselského - 2:1. Domácí šli na konec do kabin s náskokem dvou branek. V 32. minutě přehodil gólmana hostí David Kintr - 3:1. Do kabin tak pdcházeli v lepší náladě domácí.

Rozhodla penalta v poslední minutě

Hosté se nevzdali a úvod druhého poločasu patřil jim. Ve 48. minutě zakončil pohlednou akci hostí Dominik Procházka, který zužitkoval přihrávku do druhé vlny - 3:2. V 61. minutě bylo dokonce srovnáno, když se po standardní situaci střelecky prosadil David Jaroš. V 73. minutě sudí Zadina dvěmi žlutým kartami během chvíle vyloučil hostujícího Zdeňka Smutného, který si neodpustil hodnocení výkonu hlavního rozhodčího. Domácí nakonec zvítězili. V poslední minutě byl při zakončení atakován Novák a pískala se třetí penalta pro domácí. Tu proměnil znovu Vrzal a zajistil svému týmu tři body - 4:3.

 

Štěpánov čeká v příštím kole klíčový duel v Hartvíkovicích. Polná hraje doma v souboji rezerv s Velkou Bíteší.



Ohlasy k zápasu


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
Jiří Lukášek (trenér): Byl to vyrovnaný zápas. Věděli jsme, že musíme vyhrát. Na konci jsme měli štěstí. Šance na záchranu žije a my uděláme maximum pro to, abychom 1.B třídu ve Štěpánově udrželi.

Slavoj Polná B
Svatopluk Rychtecký (hráč): První penalta byla hodně diskutabilní. Zbylé dvě se daly pískat. Od 70. minuty sudí Zadina otáčel všechna rozhodnutí pro domácí tým. Když šel náš útočník na branku domácích a byl stažen, tak mu byl odpískán útočný faul, z čehož nakonec vyplynula červená karta. Z výkonu hlavního sudího byli rozhození i samotní domácí fanoušci.



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
L. Dinga [-] - J. Veselský [-] (79. P. Macháček [-] ) , D. Kintr [-] , V. Kutnyk [-] , J. Šikula [-] , M. Vrzal [-] , V. Kovalchuk [-] , V. Sedláček [-] , M. Novák [-] , O. Hrubeš [-] , R. Hrubeš [-] (90. T. Brázda [-] )

Slavoj Polná B
S. Rychtecký [-] - V. Jelínek [-] (87. L. Čaloud [-] ) , Z. Smutný [-] , M. Šimek [-] , M. Šorf [-] , M. Holas [-] , P. Takács [-] , F. Gondek [-] , J. Barák [-] (46. D. Procházka [-] ) , D. Jaroš [-] , O. Skryja [-]

ŽK: 72. V. Kutnyk , 88. O. Hrubeš - 17. F. Gondek , 67. D. Procházka , 67. P. Takács , 73. Z. Smutný , 90. M. Šimek , 90. S. Rychtecký . ČK: 73. Z. Smutný .
Hráči zápasu: M. Vrzal - V. Jelínek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ZADINA Petr - ŠKORPÍK Martin, STEHLÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Tomáš Loup
Tip experta: remíza

Domácí jsou na tom podobně jako sousední Nedvědice, ale Polná je silnější soupeř.

Tip: výhra domácích