Rapotice deklasovaly Hartvíkovice


Branky


28

Rapotičtí hráli první domácí zápas po zajištění postupu a užili si ho. Hosty čeká boj o holé přežití v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Na půdu vítěze soutěže přijely Hartvíkovice, které se naplno namočily do boje o záchranu.

 

Do zápasu vstoupili lépe hosté. Z jejich pohybu bylo patrné, že si uvědomují svoji složitou situaci a chtějí zápas zvládnout. V první velké šanci se však již ve čtvrté minutě objevil Michal Škorpík, ale jeho hlavička se mezi tři tyče nevešla. Hosté nevzali toto varování vážně a ve 14. minutě zůstali jako opaření, když nádherný centr Škorpíka dostal prudkou hlavičkou do sítě Tomáš Švarc - 1:0. Tato branka hosty poněkud znervózněla, ale přesto měli několik šancí, ale jejich zakončení bylo většinou nedůrazné či uspěchané. Další rána přišla pro Hartvíkovice ve 23. minutě, kdy sám na bránu mohl postupovat Michal Sobotka, ale Kafka jej fauloval a rozhodčí Burian ho vyloučil. Následoval volný přímý kop z ideální pozice na středu branky, který Milan Laš proměnil perfektní střelou - 2:0. V obraně hostů vznikala stále větší okénka, čehož jsme dokázali využívat. Hodně aktivní byl v tomto směru zejména Radek Valsa, který vytvořil spoustu šancí pro Petra Matouška, ale také pro Michala Sobotku či Rudolfa Zezulu. Na 3:0 zvyšoval po krásné rychlé kombinaci Petr Matoušek. Čtvrtý gól vstřelil Ruda Zezula ve 34. minutě a zdálo se být rozhodnuto. Hosté dokázali do poločasu vstřelit čestný gól, ale další šance si nevytvořili. 

Domácí navyšovali vedení

Druhý měli domácí plně pod kontrolou a přidali další tři branky, když hattrick zaznamenal Petr Matoušek a trefil se i Michal Sobotka. Od 70. minuty tempo značně upadlo a zápas se spíše dohrával. I s několika absencemi v sestavě podali domácí dobrý výkon a zápas zaslouženě dotáhli ke třem bodům. 

 

Rapotice hrají v příští kole ve Velkém Beranově. Hartvíkovice čeká klíčový duel v boji o setrvání v soutěži se Štěpánovem.



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Aleš Kolařík (vedoucí): Lepší vstup do zápasu měli hosté, ale dle mého názoru je zlomila naše první vstřelená branka a poté je dorazilo vyloučení a proměněný volný přímý kop. Hra proti deseti byla z naší strany poměrně kvalitní. Dokázali jsme využívat volných prostorů a byli jsme stále nebezpeční. Dokázali jsme získávat hodně míčů ve středu hřiště, z čehož pramenily naše útočné akce. Ve druhé půli jsme zápas kontrolovali a i když tempo značně opadlo, tak jsme nerezignovali na útočnou hru, což mne velmi těší. Hráči zaslouží pochvalu za přístup k zápasu. S nucenými absencemi nám záskokem pomohli kluci z béčka a rozhodně se neztratili, což je dalším pozitivem zápasu.




Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - R. Zezula [-] (67. M. Oščádal [-] ) , M. Laš [-] , M. Sobotka [-] , M. Němec [-] , J. Dvořáček [-] , P. Matoušek [-] , M. Škorpík [-] (55. P. Císař [-] ) , R. Valsa [-] , P. Opálka [-] , T. Švarc [-]

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - D. Outulný [-] , M. Kafka [-] , M. Sýkora [-] (85. M. Malý [-] ) , J. Sýkora [-] , P. Křivánek [-] - M. Záviška [-] , M. Outulný [-] (69. T. Urbánek [-] ) , D. Kopuletý [-] , D. Horký [-] (85. T. Řezanina [-] ) - M. Outulný [-]

ŽK: 30. R. Valsa , 78. P. Opálka - 77. M. Sýkora . ČK: 23. M. Kafka .
Hráči zápasu: T. Švarc , P. Matoušek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BURIAN Vít - NOVOTNÝ František, JONÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč
Hodnocení úrovně zápasu: 5
Rozhodčí - BURIAN Vít: 3
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 7
Zázemí: 5
Výkon domácích - FC Rapotice: 6
Výkon hostů - TJ Hartvíkovice: 2
Hráč utkání - domácí: Petr Matoušek
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Tomáš Loup
Tip experta: výhra domácích

Před třemi týdny spolu odehráli vyrovnané semifinále Krajského poháru, ale i přesto myslím že domácí vyhrají.

Tip: výhra domácích