0:6
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice jasně prohrála s Měřínem


Branky


21. D. Polák , 35. D. Polák (p.) , 57. T. Kuřátko , 68. V. Beran , 77. V. Beran , 82. J. Šoukal
21

Po 23. kole je znám první sestupující, když se s krajskou soutěží pro roce loučí Rokytnice, která prohrála domácí zápas s Měřínem

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Rokytnice je s odstupem na posledním místě tabulky a její sestup je po roční anabázi v krajských soutěžích nevyhnutelný. Měřínští se přetahují o druhé místo tabulky s Radešínskou Svratkou, následováni Velkým Beranovem a bítešskou rezervou.

 

Rokytnici trápí rozsáhlá marodka a bylo to znát. První dvě velké šance hostů vychytal gólman Michal Široký. Domácí pouze zahrozili, když ze standardní situace centroval Jičínský na Josefa Herbrycha, který ale hlavičkoval nad. Ve 21. minutě se již hosté radovali, když se po rohovém kopu se prosadil David Polák - 0:1. O patnáct minut později zatáhl Dominik Kašiár za záchranou brzdu a nařízenou penaltu proměnil Polák, který si připsal druhou trefu v utkání - 0:2. Hosté tak po půli vedli o dvě branky.

Hosté navýšili vedení

Stejně jako v půli první, tak i v té druhé držel Rokytnici nad vodou gólman Široký, který chytl ještě spoustu šancí navíc. V 57. minutě se ve vápně prosadil Kuřátko a zvýšil na rozdíl třídy - 0:3. V 68. minutě se po devíti minutách na hřišti trefil střídající Vlastimil Beran - 0:4. O devět minut později si po chybách v obranné řadě domácích připsal Beran další branku - 0:5. Gólovou smršť uzavřel v 82. minutě Jiří Šoukal - 0:6. Rokytnice mohla snížit z jediné velké šance. Jiří Veleba poslal balón na Adama Štefánka, který sklepl na střídajícího padesátiletého Petra Goliáše, kterého ale na čáře vychytal měřínský gólman Jan Hladík. Měřín si tak z Rokytnice nad Rokytnou odvezl jednoznačnou výhru.

 

Rokytnice jede v dalším kole na hřiště sestupem ohrožené Nedvědice. Měřínští na svém hřišti přivítají osm zápasů neporaženou Stařeč.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Soupeř se držel prvních deset minut, pak už to bylo jen otázka výše skóre. Proti oslabenému soupeři se zbytek zápasu hrál v tréninkovém tempu.



Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
M. Široký [-] - J. Železník [-] (81. P. Goliáš [-] ) , J. Veleba [-] , O. Štefánek [-] , M. Štork [-] , A. Štefánek [-] , D. Kašiár [-] (66. D. Talpa [-] ) , D. Jičínský [-] , J. Bartejs [-] , L. Hakl [-] , J. Herbrych [-]

TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - J. Šoukal [-] , T. Kuřátko [-] (59. V. Beran [-] ) , K. Kružík [-] , M. Kolda [-] , M. Matoušek [-] , T. Bublán [-] , T. Láznička [-] , D. Polák [-] , M. Kožený [-] (75. Z. Pešek [-] ) , V. Procházka [-]

Hráči zápasu: V. Beran , D. Polák .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: NENADÁL Pavel - BRADA Tomáš, KONVALINA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: David Mareš
Tip experta: výhra hostů

Měřín má velkou kvalitu do útoku, tak předpokládám, že si s obranou poslední Rokytnice poradí.