Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luka ukončila černou sérii, ta nedvědická pokračuje


21

Luka prolomila sedmi zápasovou sérii bez výhry. Za to Nedvědici čeká perný závěr sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V Lukách se utkaly dva trápící se týmy. Domácí čekají na výhru sedm zápasů. Nedědická série bez výhry čítá pět zápasů a svěřenci Vratislava Kostelana padli do bojů o přežití. V dresu hosté se po několika zápasové absenci objevil Michal Havlíček, který byl na hřišti cítit.

 

Začátek zápasu měli lepší domácí, kteří se dostali do mírného tlaku. Změna skóre přišla už v 10. minutě, kdy přihrávku z kraje hřiště zužitkoval v branku Hynek Hanáček – 1:0. Poté se hra srovnala a hosté v 17. minutě vyrovnali díky navrátilci do sestavy Michalovi Havlíčkovi, který využil chybu louckých ve středu pole – 1:1. Do kabin však přece jen odcházeli spokojenější domácí. Ve 35. minutě se po centru v krkolomné pozici trefil hlavou Tomáš Pokorný a překonal Havlíka, který ve 25. minutě musel střídat brankáře Tužinského – 2:1.

Domácí si vedení pohlídali

Domácí ve druhé půli sázeli především na Filipa Flesara a jeho rychlé nohy. Loučtí měli míč více na kopačkách a v 59. minutě se dostal do úniku právě Flesar, který krásně přelomoval hostujícího brankáře – 3:1. Luka pod dojmem náskoku polevila a za to byla potrestána v 84. minutě, když z přímého volného kopu snížil Havlíček a vykřesal naději pro hostující celek – 3:2. Domácí však v 89. minutě využili otevřené obrany hostů, Číhal našel Flesara a ten podél gólmana pečetil výhru domácích – 4:2

 

Luka jedou v příštím kole do Bohdalova. Nedvědice musí doma porazit Rokytnici.



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Vladimír Hekerle (trenér): Kluky mohu jen pochválit. Věřím tomu, že další zápasy odehrajeme v podobném duchu a necháme zapomenout na špatný vstup do jarní části sezóny.

SK Pernštejn Nedvědice
David Mareš (hráč): Utkání v Lukách nad Jihlavou nám absolutně nevyšlo. Od začátku zápasu jsme dělali mnoho chyb, špatně jsem si přebírali hráče, vázla nám finální přihrávka při přechodu do útoku. Domácí dokázali naše chyby trestat a zaslouženě vyhráli. Nám nezbývá než porazit v následujícím kole Rokytnici nad Rokytnou a ještě se tak pokusit o záchranu v soutěži.



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - M. Kubeš [-] , M. Bratršovský [-] (72. T. Pertlík [-] ) , M. Zámostný [-] , T. Pokorný [-] - H. Hanáček [-] , D. Stejskal [-] (16. M. Votava [-] ) , P. Číhal [-] , J. Hájek [-] (63. F. Toman [-] ) - F. Flesar [-] , Š. Číhal [-]

SK Pernštejn Nedvědice
M. Tužinský [-] (25. D. Havlík [-] ) - M. Havlíček [-] , P. Pokorný [-] , R. Krejčí [-] , J. Burýšek [-] , P. Havíř [-] , F. Škutchan [-] , V. Štefka [-] , D. Bracek [-] (46. D. Houdek [-] ) , D. Mareš [-] , L. Trdý [-]

ŽK: 49. M. Bratršovský - 56. R. Krejčí .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BURIAN Vít - KREJČA Jan, JUŘÍČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: David Mareš
Tip experta: výhra hostů

My potřebujeme vyhrávat v každém zápasu, takže nemůžu tipnout nic jiného než naše vítězství