1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánov vyhrál v Radešínské Svratce


Branky


21

Překvapení kola se událo v Radešínské Svratce, kde vyhrál Štěpánov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Do Radešínské Svratky přijel o záchranu bojující Štěpánov. Domácí se museli vypořádat s absencí zraněného Pekárka, navíc se jim hned ve 25. minutě zranil ještě stoper Radek Smejkal.

 

Úvod zápasu byl neurovnaný s velkým množstvím nepřesností na obou stranách. Změna stavu přišla v 19. minutě, kdy hosté zahrávali standardní situaci, kterou si na zadní tyči našel nehlídaný Václav Sedláček, ten chtěl vrátit míč před bránu, ale nakonec ho se štěstím poslal obloučkem k tyči – 0:1. O pět minut později hosté využili ošetřování Smejkala. Kutnyk vyslal do brejku Davida Kintra, který byl v jasném ofsajdu, ale sudí Vlastimil Krejčí k údivu všech praporek nezvedl a Kintr si v samostatném úniku věděl rady – 0:2. Domácí snížili ve 30. minutě, když si Mužátkův přímý volný kop našel Josef Chrást a snížil – 1:2. Domácí mohli do poločasu několikrát srovnat, ale přímé volné kopy Mužátka a následné hlavičky Drdly a Plhala skončily buď na tyči nebo skvělým zákrokem Dingy. Když už domácí dopravili míč do sítě, tak sudí Invald nepochopitelně signalizoval ofsajd.

Hosté si vedení pohlídali

Domácí se ve druhé půli snažili hosty zatlačit, ale přes jejich obranný val se horko těžko dostávali do zakončení. Navíc jim svými rozhodnutími notně brnkal na nervy hlavní rozhodčí Nikola Bula. Své šanci měli z brejků i hosté, ale v zakončení byli nepřesní. Velkou šanci měl v závěru domácí Mužátko, ale Dinga ho vychytal. Poté ještě dostal míč do sítě Plhal, ale Krejčí signalizoval ofsajd, a tak domácí ztratili body.

 

Svratečtí v příštím kole hostí rezervu Velké Bíteše. Štěpánov hraje doma s Polnou.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Pavel Kříž (trenér): Prospali jsme začátek, kdy jsme dostali zbytečný gól ze standardky a chvíli na to z jasného ofsajdu. Pak jsme snížili a měli jsme šance i na vyrovnání. Když už jsme dali gól, tak zase sudí viděl ofsajd. Ve druhé půli se nám nedařilo dostat přes obranný val hostů, ale i tak jsme nějaké šance měli. Bohužel se nám zranil další hráč a ukazuje se, že máme hodně úzký kádr. Nerozumím výkonu hlavního sudího a jeho pobočníků.




Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - M. Mužátko [-] , R. Smejkal [-] (25. V. Skryja [-] ) , M. Drdla [-] , Z. Starý [-] , L. Gabriel [-] (86. P. Veselý [-] ) , I. Plhal [-] , J. Chrást [-] , J. Dostál [-] (65. J. Malý [-] ) , J. Janů [-] , M. Šacl [-]

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
L. Dinga [-] - J. Veselský [-] (89. J. Šibor [-] ) , D. Kintr [-] , V. Kutnyk [-] , A. Feifer [-] (82. P. Macháček [-] ) , M. Vrzal [-] , V. Kovalchuk [-] , V. Sedláček [-] , M. Novák [-] , O. Hrubeš [-] , R. Hrubeš [-]

ŽK: 26. J. Chrást , 66. I. Plhal - 24. V. Kovalchuk .
Hráči zápasu: L. Dinga .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BULA Nikola - INVALD Lukáš, KREJČÍ Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: David Mareš
Tip experta: výhra domácích

Očekávám, že domácí v tomto zápasu potvrdí roli favoritu, porazí předposlední Štěpánov a udrží si druhou příčku.