Divoká remíza v Polné


Branky


21

V Polné se hrál pohodový zápas, ve kterém padlo osm branek. Hosté si po postupu zajistili i první místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V Polné se utkaly týmy, které splnily své jarní cíle. Rapotice vybojovaly postup a Polná si s předstihem zajistila záchranu soutěže.

 

Od samého začátku se hrál rychlý a pro diváka atraktivní fotbal, kde prim hráli zejména ofenzivní hráči. Domácí hned z první akce vstřelili branku, když se trefil Daniel Voráč - 1:0. Obdržená branka Rapotice nezabrzdila. Úsilí hostů vyvrcholilo brankou Zdeňka Muchy v 8. minutě - 1:1. Hosté hrozili po rohových kopech. Domácí spoléhali na rychlý přechod do útoku a šikovné útočníky. I přes několik šancí se ve 23. minutě hry dostali do vedení opět domácí, když Laše překonal Zdeněk Smutný - 2:1. I na tuto branku však hosté rychle odpověděli. Na levé straně využil volného prostoru Švarc, jehož perfektní ostrý centr si našel Petr Matoušek a důraznou hlavičkou prostřelil Rychteckého - 2:2. Poté hosté vypadli z role, což domácí potrestali dvěmi brankami v závěru poločasu, které vstřelil Zdeněk Smutný a bylo to 4:2 pro domácí.  Polenský útočník si připsal hattrick během 21 minut.

Hosté srovnali

Hosté museli o přestávce střídat zraněné hráče. Do hry se tak dostal Radim Strašák, který hrál střed zálohy s Radkem Valsou a Martin Oščádal šel na pravého záložníka. Rudolf Zezula se posunul na pravého beka místo Martina Laše a Michal Němec se posunul na stopera. Od úvodu poločasu byli hosté aktivnější a trpělivě šli za kontaktním gólem. Snížení přišlo v 57. minutě  v 57. minutě, kdy se po několika neproměněných šancích konečně prosadil Michal Sobotka - 4:3. Tentýž hráč měl o několik minut možnost srovnat, ale jeho střelu mířící do branky zastavila na poslední chvíli noha jednoho z bránících hráčů. Postupem času jsme se hosté stále více tlačili do útoku, a tak logicky bylo více volného prostoru v jejich obraně. Domácí brejky však dokázal skvěle hasit Michal Němec ve spolupráci se včasnými a jistými výběhy brankáře Laše. Kýženého vyrovnání rapotičtí dosáhli v 74. minutě díky druhé brance Michala Sobotky - 4:4. V 81. minutě měl možnost vstřelit dost možná vítězný gól Petr Matoušek, ale ve stoprocentní šanci selhal. V samotném závěru zápasu mohly rozhodnout oba týmy. Nejprve měl jasnou gólovku domácí útočník, který se ocitl zcela sám na malém vápně, ale z nepochopitelných důvodů vysoko přestřelil. V 90. minutě se pak do velké šance prodral aktivní Zdeněk Mucha, ale místo přihrávky pod sebe volil střelu, která však skončila pouze v boční síti. 

 

Polná jede v příštím kole na hřiště Štěpánova. Rapotice přivítají Hartvíkovice.



Ohlasy k zápasu



FC Rapotice
Aleš Kolařík (vedoucí): Hráči zaslouží velkou pochvalu za to, že se ani jednou nevzdali a pokaždé dokázali vyrovnat. Negativem je patnáctiminutová pasáž v závěru první půle, když jsme ze zcela nepochopitelných důvodů upustili od rychlé kombinace, prohrávali hodně soubojů a měli dost ztrát. Zejména díky této pasáži jsme v Polné nedokázali vyhrát. Z celkového pohledu však šlo o slušný výkon a atraktivní utkání, které se muselo líbit oku diváka.



Sestavy


Slavoj Polná B
S. Rychtecký [-] - M. Šorf [-] , V. Jelínek [-] , Z. Smutný [-] (73. L. Čaloud [-] ) , D. Mühlfeit [-] (85. M. Holas [-] ) , D. Voráč [-] , J. Korber [-] (70. F. Gondek [-] ) , D. Procházka [-] , J. Barák [-] , D. Jaroš [-] , O. Skryja [-]

FC Rapotice
T. Laš [-] - P. Matoušek [-] , M. Laš [-] (46. M. Oščádal [-] ) , R. Valsa [-] , R. Zezula [-] , T. Švarc [-] , P. Sobotka [-] , M. Sobotka [-] , M. Laš [-] , Z. Mucha [-] , M. Němec [-] (46. R. Strašák [-] )

ŽK: 40. R. Zezula , 85. M. Sobotka .
Hráči zápasu: Z. Smutný - Z. Mucha .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BESEDA Petr - KRYMOVÁ Martina, DUŠOVSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - BESEDA Petr: 5
Občerstvení - nápoje: 9
Občerstvení - jídlo: 7
Hrací plocha: 6
Zázemí: 10
Výkon domácích - Slavoj Polná B: 6
Výkon hostů - FC Rapotice: 7
Hráč utkání - hosté: Radek Valsa

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: David Mareš
Tip experta: výhra hostů

I když si Rapotice s předstihem zajistily vítězství v soutěži, tak by měli v Polné zvítězit.