Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rantířov vyloupil Hartvíkovice


Branky


21

Hartvíkovičtí mohli rázně nakročit k záchraně, ale nezvládli domácí zápas s Rantířovem a před závěrem soutěže nemají nic jistého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Hartvíkovice kopírují loňskou sezónu, kdy se po povedeném vstupu až do posledního kola strachovali o záchranu. Rantířov se na jaře trápí a je rád za solidní bodový zisk z podzimu, díky němuž se drží ve středu tabulky.

 

První půle víceméně bez šancí na obou stranách, hosté hráli vše zpětnou přihrávkou na gólmana Krupicu, který měl dlouhé nákopy, ale ty k ničemu nevedli. Domácím chyběl větší pohyb. Ve 30. minutě se ke střele dostal Křivánek, ale s tím si hostující brankář poradil.

Druhý poločas byl plný zvratů

V druhé půli domácí zlepšili pohyb i hru, ovšem byli to hosté, kteří první skórovali. Špatného postavení domácích stoperů využil Martin Procházka a střelou z vápna otevřel skóre – 0:1. Poté domácí během chvíle otočili, když nejprve v 55. minutě dlouhý křižný pas Milana Sýkory našel Davida Kopuletého a ten z první poslal míč do vápna na Martina Kopuletého, který střelou k tyči srovnal – 1:1. O dvě minuty později se doslova protlačil ke střele opět Martin Kopuletý a poslal svůj tým do vedení – 2:1. Poté mohli domácí zvýšit po rohovém kopu, ale hlavička šla těsně mimo. V 68. minutě domácí nedokázali ubránit hráče u lajny, ten postupoval až do vápna, kde došlo ke kontaktu a sudí Šimek nařídil přesnou penaltu, kterou proměnil Horáček – 2:2. V 78. minutě předvedl pěknou akci Jakub Holub, který si pohrál s domácí obranou a přízemní střelou k tyči otočil výsledek pro hosty – 2:3. V dalších minutách už branka nepadla.

 

Hartvíkovice hrají v příštím kole na půdě vítěze soutěže z Rapotic. Rantířov hostí Velký Beranov.



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Luděk Hadraba (trenér): V první půli nám chyběl větší pohyb a klid na míči. Ve druhé jsme to zlepšili, bohužel po hrubých chybách jsme inkasovali, pak jsme to sice otočili, ale bohužel dle mě hodně přísně nařízena penalta a pak ještě necháme hráče na vápně si v klidu nachystat míč ke střele. Bohužel. Mohli jsme mít ke konci větší klid, takto se budeme opět třepat do posledního kola aby jsme nesestoupili.

TJ Ježek Rantířov
Radek Pavlíček (trenér): Bylo znát, že se nám uzdravilo pár hráčů. Začátek nám vyšel, poté se hra srovnala a do kabin se šlo bez branek. Druhá půle byla plná zvratů se šťastným koncem pro nás.



Sestavy


TJ Hartvíkovice
M. Záviška [-] - D. Outulný [-] , M. Kafka [-] , M. Sýkora [-] , P. Křivánek [-] , J. Sýkora [-] - M. Outulný [-] (65. J. Gottvald [-] ) , M. Outulný [-] , D. Kopuletý [-] , D. Horký [-] (79. T. Urbánek [-] ) - M. Kopuletý [-]

TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - L. Horáček [-] , M. Klíma [-] (46. O. Raček [-] ) , J. Bartejs [-] (90. D. Kubín [-] ) , D. Vaněk [-] , P. Cibulka [-] , J. Holub [-] , K. Živný [-] , M. Procházka [-] , J. Vyskočil [-] , O. Kunče [-]

ŽK: 80. M. Sýkora , 86. M. Outulný - 45. L. Horáček .
Hráči zápasu: M. Kopuletý - K. Živný , M. Procházka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠIMEK Milan - NESTROJIL Zbyněk, SVOBODA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: David Mareš
Tip experta: remíza

Rantířovu se v jarní části sezony úplně nedaří, Hartvíkovice naopak dokáží téměř pravidelně bodovat. Tipuji remízu.