Velký Beranov vyhrál v Lukách


Branky


25

Beranovští zvládli derby v Lukách na Jihlavou a domů si odvezli výhru, kterou jim zajistili Eliáš s Matějíčkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Luka nad Jihlavou v minulém kole vůbec nehrála, protože nedala dohromady tým, který by odjel k zápasu v Hartvíkovicích. Velký Beranov zakončil domácí trojboj vítězstvím nad Nedvědicí. V tomto zápase však přišel o střelce Richarda Ganzwohla, který nehrál ani v Lukách. Na derby si našlo cestu 132 diváků.

 

Hosté byli od samého začátku utkání lepším týmem. Dlouho však naráežel na pozorného Jiřího Kanswohla v domácí bráně. Ke vstřelení branky hostům nakonec pomohli domácí svojí hrubou chybou. V závěru prvního poločasu vystihl špatnou malou domů Kamil Eliáš a s nabídnutou šancí si věděl rady - 0:1. Beranovští měli v průběhu první půle i další šance, žádná z nich však nepatřila do kategorie těch tutových. Hosté tak odcházeli do kabin v lepší náladě. 

Hosté si vedení pohlídali

Druhý poločas byl velmi podobný prvnímu dějství. Hosté byli lepší na míči, ale nedostávali se do velkých šancí. Nakonec jim však v 69. minutě vyšla akce, na jejímž konci byl Tomáš Matějíček, který si poradil s Kanswohlem - 0:2. V závěrečné dvacetiminutovce se již nic podstatného neudálo. Beranovští tak po povedeném derby a ztratách týmů z čela tabulky znovu mají druhé místo na dostřel.

 

Luka nad Jihlavou se v příštím kole představí proti Nedvědici. Velký Beranov v dalším kole hostí Bohdalov. 



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Vladimír Hekerle (trenér): Velký Beranov byl lepší kombinačně i v držení balonu. My jsme jejich příležitosti několikrát hasili na poslední chvíli. Hosté se dostali zaslouženě do vedení a měli i další náznaky šancí. Když ve druhé půli přidali druhý gól, tak bylo rozhodnuto.

TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Utkání bylo v úvodu z obou stran nepřesné, ale postupem času jsme drželi míč více na kopačkách a zkoušeli překonat obranu domácích. Nějaké šance byly a branka padla až po chybě domácích a hbitosti Kamila Eliáše. V druhé půli zvýšili domácí aktivitu, ale ke vstřelení branky se i díky Dvorskému nedostali. Nám se podařilo přidat ukidňující druhý gól a to rozhodlo. V zápase jsme byli určitě lepším týmem.



Počet diváků: 132. Rozhodčí: NENADÁL Pavel - KŮRKA Jaroslav, KŘÍŽ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 5
Rozhodčí - NENADÁL Pavel: 9
Občerstvení - nápoje: 7
Občerstvení - jídlo: 5
Hrací plocha: 8
Zázemí: 6
Výkon domácích - SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.: 5
Výkon hostů - TJ Velký Beranov 1975: 5
Hodnocení hráčů - hosté: Petr Kittler - 9, Jakub Štumar - 10, Petr Novák - 7, Kamil Eliáš - 7, Jaroslav Pokorný - 5, František Smejkal - 6, Rostislav Kittler - 7, Dominik Miška - 7, Jiří Pýcha - 7, Martin Křenek - 6, Tomáš Matějíček - 6, Marek Dvorský - 10,

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Beranov má kvalitní kádr, ale na jaře má nevyrovnané výsledky. V Lukách je výborný střelec Toman, který věřím, že se prosadí a Luka před domácím publikem zápas zvládnou. (Doma se snad sejdou a kontumace již nehrozí)