P. Havíř 22.
P. Havíř 48. (p.)
2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín veze z Nedvědice bod


Branky


22. P. Havíř , 48. P. Havíř (p.) - 9. K. Kružík , 44. K. Kružík
24

Nedvědice potřebovala nutně bodovat. Až v závěru soutěže se ukáže, jakou cenu bude mít bod s Měřínem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Situace nedvědických je kolo od kola složitější. Tentokrát na jejich hřiště přijel těžký soupeř. Měřínští totiž bojují o druhé místo tabulky, které zajišťuje postup.

 

Lépe se začátek povedl hostujícímu celku. Už v 9. minutě utkání se po autovém vhazování odrazil míč na nohu hrajícího trenéra Karla Kružíka, ten prostřelil chumel hráčů a míč skončil až za zády Dana Havlíka - 0:1. Hosté se u vedení dlouho neradovali. Ve 22. minutě byl po přihrávce od Trdého rychlonohý Vašíček sražen ve velkém vápně, k míči se postavil Petr Havíř a s přehledem penaltu proměnil - 1:1. Do kabin však odcházeli v lepší náladě hosté. Domácí zbytečně faulovali a po přímém volném kopu si na prvnáí tyči našel míč Karel Kružík a svojí druhou trefou v zápase poslal svůj tým do vedení. 

Domácí dokázali srovnat

Domácí hned v úvodních minutách druhého poločasu srovnali skóre. Kružíka napodobil domácí středopolař Petr Havíř a hlavou po dlouhém autovém vhazování srovnal - 2:2. Ve zbývajícím průběhu utkání mohli oba týmy převrátit misky vah na svoji stranu, ale žádná ze šancí neskončila brankou. V okresním derby se tak body spravedlivě dělily.

 

Nedvědičtí získali bod a až po posledním kole zjistí, jak velkou měl cenu. V příštím kole jede Nedvědice do Luk nad Jihlavou. Měřínští se přiblížili druhé Radešínské Svratce na rozdíl jednoho bodu a v příštím kole jedou na hřiště poslední Rokytnice.



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
David Mareš (hráč): Proti velmi kvalitnímu soupeři a po průběhu zápasu je bod spravedlivý a doufáme, že na konci sezony pro nás bude i velmi důležitý.

TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): První poločas, kdy jsme byli lepší, jsme nedokázali navýšit vedení. Opět jsme nedokázali uhlídat standardku, což je naše bolest. Po půlce jsme dostali gól ze zbytečné penalty a soupeř se dostal do zápasu. Ač jsme měli ještě velké šance, tak jsme ve finále s bodem spokojeni. Teď se musíme připravit na souboj o druhé místo.



Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
D. Havlík [-] - R. Krejčí [-] , J. Burýšek [-] , M. Vašíček [-] , P. Havíř [-] , F. Škutchan [-] , V. Štefka [-] , P. Sytař [-] , D. Bracek [-] (46. P. Pokorný [-] ) , D. Mareš [-] (78. D. Houdek [-] ) , L. Trdý [-]

TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - T. Kuřátko [-] (68. J. Šoukal [-] ) , K. Kružík [-] , V. Beran [-] (83. L. Doležal [-] ) , M. Kolda [-] , M. Matoušek [-] , T. Bublán [-] , T. Láznička [-] , D. Polák [-] , M. Kožený [-] , V. Procházka [-]

ŽK: 76. M. Vašíček - 42. V. Beran .
Hráči zápasu: P. Havíř - K. Kružík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KREJČÍ Vlastimil - BÍLEK Zdeněk, BULA Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Do Měřína i Nedvědice teprve pojedeme, takže tipuji spíše podle posledních odehraných kol, že převahu by měl mít Měřín.