0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná vyhrála v Rantířově


Branky


24

Polná ukázala, že se jí na jaře daří více než Rantířovu a díky brance v úvodu zápasu vyhrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smutný v úvodu rozhodl

V Rantířově se utkaly celky, které mají v jarní části sezóny zcela jinou výkonost. Rantířov kosí zranění a je rád za každý získaný bod. Oproti tomu Polná na jaře válí a nechává zapomenout na nepovedenou podzimní část sezóny.

 

Jarní část Rantířova symbolizovala 7. minuta, ve které Kourek se snažil přihrát stoperovi, ale místo toho našel hostujícího kanonýra Smutného, který postupoval sám na Krupicu a střelou vedle jeho nohou poslal svůj celek do vedení. Domcí mohli být rádi, že se hostům nedařilo v koncovce, protože jim svými chybami nabídli nepřeberné množství příležitostí. Svěřenci trenéra Pavlíčka se v první půlce na moc nezmohli, a když už byli v palebné pozici, mířili vedle. Do kabin tak odcházeli mnohem spokojenější hostující hráči.

Ve druhém poločase branka nepadla

Druhý poločas se tomu prvnímu velmi podobal. Hrálo se mezi vápny ve středu pole. Hosté byli přesnější v kombinaci a měli další šance, ty však nevyužili. Rantířovští postupem času zjednodušili hru a nakopávali dlouhé míče na své útočníky. To však k žádné velké šanci nevedlo a tři body si zaslouženě odváží rezerva divizního Slavoje Polná.

 

Polná dohrává ve středu 14. kolo, když na svém hřišti přivítá poslední Rokytnici. Rantířov se o příštím víkendu pokusí o body v Hartvíkovicích.



Ohlasy k zápasu


TJ Ježek Rantířov
Radek Pavlíček (trenér): Hosté vyhráli zaslouženě. Apelovali jsme o přestávce na kluky, aby zvýšili aktivitu, ale moc se nám to nepovedlo. Na hře je znát velký počet absencí. Mladí se snaží, ale chybí zkušenost. Jarní část je z naší strany velkou tragédií.

Slavoj Polná B
Jaroslav Tobolka (trenér): Domácí jen nakopávali dlouhé míče. My jsme měli spoustu šancí, ale nakonec jsme proměnili jen jednu. Občas se stane, že to v zakončení nejde. Mohli jsme odehrát mnohem klidnější zápas, ale vyhráli jsme, a to je důležité. Kluky musím pochválit.



Sestavy


TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - L. Horáček [-] , M. Klíma [-] (77. M. Horáček [-] ) , J. Bartejs [-] , D. Kubín [-] , D. Kourek [-] , M. Procházka [-] , K. Živný [-] , J. Lupač [-] , O. Kunče [-] , L. Kalný [-]

Slavoj Polná B
S. Rychtecký [-] - D. Voráč [-] , Z. Smutný [-] (72. L. Čaloud [-] ) , D. Mühlfeit [-] (83. D. Kratochvíl [-] ) , M. Šimek [-] (89. M. Šorf [-] ) , J. Korber [-] , D. Procházka [-] , F. Gondek [-] , J. Barák [-] , D. Jaroš [-] , O. Skryja [-]

ŽK: 59. O. Kunče .
Hráči zápasu: Z. Smutný , D. Voráč .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HAVLÍN Martin - HANZL Daniel, ŽALOUDEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Rantířov se na jaře hodně trápí. Polná naopak sbírá body podobně jako my. Věřím, že Polná opět zaboduje.