Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka ve Velkém Beranově skončila dělbou bodů


Branky


26

Hartvíkovicím se v loňské sezóně ve Velkém Beranově nevedlo, ale tentokrát si odvezli bod. Ten domácí zachránili až v samém závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Úvod zápasu patřil domácím, jež se snažili být na míči a hledat mezery v obraně hostů. Jedné z nich mohl využít po deseti minutách Ganzwohl, jenže tvář v tvář Chalupovi neuspěl. Neujala se ani střela Křenka z hranice šestnáctky, jež šla těsně nad břevno. Branka přišla až v 27. minutě, tečovaný centr dokázal Chalupa reflexivně vyrazit, ale pohotový Smejkal dokázal míč vrátit do sítě – 1:0. Pak se do hry dostali hosté, jejich několik křídelních akcí domácí obrana odvrátila, ale míč se dostal na středu velkého vápna k Horkému, který nadvakrát dokázal dostat míč za záda Markoviče – 1:1. Hosty vyrovnání nabudilo a hnali s dalším útokem, Jakub Sýkora dokázal převzít míč před šestnáctkou a křižnou střelou převážil misky vah na stranu hostů – 1:2. Domácí se probrali v 41. minutě, Pokorný vedl po pravém křídle útočnou akci a svým dobře nasměrovaným centrem našel Ganzwohla, jež hlavou srovnal - 2:2. Poslední slovo poločasu ale mohlo patřit hostům, rychlé rozehrání standardní situace na rozběhnutého Milana Sýkoru hasil na brankové čáře Petr Kittler a následná dorážka z úhlu skončila naštěstí pro domácí těsně vedle tyče.

Ganzwohl v závěru vyrovnal

Druhou půli začali aktivněji opět domácí, jenže do žádné vyložené šance se dostat nedokázali, hosté v útoku spoléhali na Jakuba Sýkoru, který se dostal k zakončení v pokutovém území, ale Markovič jeho střelu vyrazil na roh. Po tomto zásahu s připočtením situace z první půle byl domácí brankář nucen střídat a nečekaným strážcem domácí svatyně se tak stal Martin Neshyba. Čisté konto mu ale vydrželo asi deset vteřin, jelikož se po rohovém kopu a následných odrazech podařilo vstřelit branku M.Outulnému – 2:3. Hosté se dostali do vedení a cítili ve vzduchu zisk tří bodů, hra se kouskovala a domácí kopali v krátkém časovém sledu několik rohů, ale pokusy domácích končily mimo branku nebo jej sbírali hostující obránci. Vyrovnat mohl Molva z levé strany, jeho střelu však zablokoval M.Sýkora, v další akci Molva přihrával Ganzwohlovi, který místo tahu na branku zvolil střelu, která šla mimo. Vyrovnání tak přišlo až v hodině dvanácté, Kamil Eliáš volil místo průniku po levé straně centr do vápna, kde si jej našel Ganzwohl a rozhodl o konečné dělbě bodů 3:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Hartvíkovice
Luděk Hadraba (trenér): Opět velké zklamání!! Před zápasem bychom bod brali, ale po průběhu v první půlce je to ztráta, tam jsme měli více vyložených šancí. V druhé půli se hra často kouskovala a domácí tam měli dost rohových kopu, ale bez ohrožení branky. A nakonec z centru v poslední vteřině přijde vyrovnání.



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
R. Markovič [-] (74. M. Neshyba [-] ) - P. Kittler [-] , F. Smejkal [-] , J. Štumar [-] - K. Eliáš [-] , R. Kittler [-] (46. J. Pýcha [-] ) , M. Křenek [-] , D. Miška [-] - P. Novák [-] (43. V. Molva [-] ) , R. Ganzwohl [-] - J. Pokorný [-]

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - D. Outulný [-] , M. Kafka [-] , M. Sýkora [-] , P. Křivánek [-] - D. Kopuletý [-] (90. T. Řezanina [-] ) , D. Horký [-] , M. Kopuletý [-] (71. J. Křehlík [-] ) , M. Outulný [-] - M. Záviška [-] (88. L. Hadraba [-] ) , J. Sýkora [-]

ŽK: 62. J. Štumar - 62. M. Outulný .
Hráči zápasu: R. Ganzwohl - J. Sýkora .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Stehlík Michal - TERBER Ondřej, ŽALOUDEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Marián Vahiľa
Tip experta: výhra domácích

Proti obou celkům jsme již hráli, tak si myslím, že Beranovu pomůže domácí prostředí a dokáže zvítězit.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích