1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín veze výhru ze Štěpánova


Branky


26

Měřín po výhře v Hartvíkovicích zvládl i duel ve Štěpánově a domů veze tři body za výhru 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Po skvělém představení v úterní dohrávce vydali se hráči měřínské Jiskry mezi kopce do odlehlého Štěpánova. Oba týmy mají jiné fotbalové starosti. Zatímco Štěpánov bojuje na jaře o udržení v soutěži, Měřín se pere o umístění na opačném pólu tabulky. Kdo očekával jednoznačný zápas tak se mýlil. 

 


Měřínští přijeli do Štěpánova značně oslabeni a to hned o tři útočníky základní sestavy, což samo o sobě žádné ofenzivní hody neslibovalo. Nicméně hosté začali aktivněji a hrozili po levé straně. Hned ve druhé minutě vyslal první pozdrav na soupeřovu branku Kožený, ale nezamířil přesně. Tentýž hráč o pár minut později opět vystřelil z dálky. Tentokrát již přesněji a donutil domácího gólmana k zákroku. Psala se 18. minuta a fotbalisté Jiskry předvedli rychlou kombinaci, na jejíž konci Bublán vysunul Michala Hladíka, který se ocitl sám před brankářem domácích, zachoval chladnou hlavu a s přehledem přeloboval bezmocného brankáře. 0:1. Hosté více než fotbalovostí udivovali bojovnou hrou. Po sérii dlouhých nákopů a nedůrazu hostujících obránců, zahrávali domácí rohový kop. Míč doputoval až na opačnou stranu, kde ho pohotově vrátil do šestnáctky Sedláček a ten skončil až v měřínské síti -1:1. Hosté ovšem nesklonili hlavu a snažili se s výsledkem něco udělat ještě do poločasu. Nejblíže byl hostující Bublán, po jehož zakončení míč poskakoval na brankové čáře. 

Hladík poslal hosty do vedení

Hosté opět vstoupili do druhé půle malinko aktivněji a tentokrát hrozili z pravé strany. Jednou takovou situací bylo autové vhazování nedaleko pokutového území Štěpánova. Bublán vhodil dlouhý aut až před domácí bránu a po několika tečích míč zapadl až do sítě. A jelikož se nejvíce radoval hostující Michal Hladík, byla branka připsána právě jemu. Měřínští se ujali vedení 1:2. Do konce zápasu se hra přelévala z jedné strany na druhou. Hosté se snažili kontrolovat své vedení. Domácí hrozili jen občas z dlouhých nákopů, ale většinou je v poslední chvíli zradila přesnost nebo fotbalový „um“. Hra s celkově přitvrdila a bylo vidět více žlutých karet než fotbalových akcí. Hráči místních železáren ukazovali více „jak se kalila ocel“ než fotbalových momentů. A tak zápas, který nebyl příliš koukatelný dospěl ke svému konci k radosti hostí, kteří vezou výhru už z druhého venkovního zápasu v řadě.



Ohlasy k zápasu


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
Jiří Lukášek (trenér): Znovu rozhodla koncovka. Fotbalově to od nás není špatné, ale rozhodují góly. Další zápas hrajeme v Rokytnici a ten je pro nás klíčový. Pokud jej neurveme, tak můžeme těžko přemýšlet o záchraně.

TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Jeli jsme na zápas bez 4 hráčů základní sestavy a hlavně bez třech útočníků. Povolali jsme veterána Davida Robotku a k němu se na hrot připojil univerzál Michal Hladík, který nakonec rozhodl. Takže spokojenost s tím, že hru tentokrát nechci nějak hodnotit. Pochvala samozřejmě patří všem kluků, kteří ten zápas dokáží urvat, i když to není moc o fotbale.



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
L. Dinga [-] - J. Veselský [-] (83. J. Šibor [-] ) , J. Šikula [-] , V. Kutnyk [-] , A. Feifer [-] , M. Vrzal [-] , V. Sedláček [-] , J. Kroupa [-] (24. O. Nečesánek [-] ) , M. Novák [-] , O. Hrubeš [-] , R. Hrubeš [-]

TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - D. Robotka [-] (66. K. Kružík [-] ) , M. Hladík [-] (87. D. Hrůza [-] ) , M. Kolda [-] , M. Souček [-] , M. Matoušek [-] , T. Bublán [-] , T. Láznička [-] , D. Polák [-] , M. Kožený [-] , V. Procházka [-]

ŽK: 14. J. Veselský , 41. V. Kutnyk , 49. O. Hrubeš , 58. M. Novák , 90. L. Dinga - 14. M. Matoušek , 73. M. Kožený , 80. D. Polák .
Hráči zápasu: M. Hladík .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: SLIŽ Emil - ŠULA Petr, PŮLPÁN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Marián Vahiľa
Tip experta: výhra hostů

Štěpánov se na jaře herně zvedá, ale i tak myslím, že Měřín potvrdí roli favorita a utkání zvládne.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů