2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč pokračuje v dobrých výkonech


Branky


26

Stařeč navázala na bodové zisky z prvních jarních zápasů a tentokrát na domácím pažitu porazila Bohdalov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stařeč po poločase vedla

Starči se na jaře daří, a to chtěla potvrdit také v zápasu s Bohdalovem.

 

Domácí začali aktivně, ale nebyli přesní v kombinaci, čehož využíval dobře hrající soupeř z Bohdalova. Defenzíva však domácím pracovala velmi dobře a soupeře do vážnější šance nepustila. V 17. minutě po rohovém Michal Vodička otevřel skóre zápasu - 1:0. Poté se hra krátce vyrovnala, ale s postupem času měli hosté, a to až do konce poločasu, opět herně navrch. Platilo dále, že do větších šancí se nedostávali. Navýšit skóre mohli domácí, ale Zejda v dobré příležitosti z desítky brankáře nepřekonal a Ježkova hlavička po dlouhém autu dopadla ze shora na břevno.

 

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas začal opět větší aktivitou Bohdalova, po ojedinělém zaváhání obrany měli hosté šanci na vyrovnání, když šli z úhlu sami na brankáře. Skákavý míč a dobře vyběhnutý brankář Obůrka způsobilo, že míč šel daleko mimo. Domácí mohli navýšit vedení Břízou, který dostal ideální přihrávku za obranu od Kaňky, ale sám před brankářem neproměnil. Hosté si stále udržovali mírnou převahu, ale branku ohrožovali jen střelami z dálky. Rozruch způsobila až 80. minuta, kdy po rozehrání standardní situace Zdeněk Novotný docílil branky, ale pomezní ještě před zakončením měl zvednutý praporek. Pět minut před koncem na křídle odebral Zejda míč protihráči, ten se ho snažil nedovoleně zastavit, ale rozhodčí ponechal výhodu a po krásné přihrávce Bříza sám před brankářem tentokrát nezaváhal. Zápas pak už domácí v klidu dovedli do vítězného konce.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Vítězství považuji za zasloužené, přestože soupeř měl více ze hry a nám se nedařila konstruktivní hra ve středu hřiště. Vypracovali jsme si více jasných brankových příležitostí a dvě dokázali proměnit. Také naše defenzíva fungovala velmi dobře a soupeře jme do našeho vápna pouštěli většinou jen po standardních situacích. Vyzdvihnou musím především výkon stoperů bratří Vodičků a defenzivního bojovníka Lauše. V brance působil velmi dobře Obůrka- potvrdilo se, že po výborném výkonu dorostence Matěje Trnky v Lukách máme dva velmi mladé perspektivní brankáře. I rozhodování koho z nich postavit nebylo vůbec jednoznačné.

Sokol Bohdalov
Alois Matějíček: Bohdalovským tak zůstala v mysli jen podivná pachuť z toho, jak nezkušení mladí rozhodčí dokáží ovlivnit svými chybami zápas, a tak na bod ze Starče mohou zapomenout. Částečnou omluvou neplodného bohdalovského útoku je to, že oba stabilní útočníci základu, Vojta Koukal kvůli zranění a Ráďa Henzl kvůli dovolené, Bohdalovu jednoznačně chyběli.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Vodička [-] , M. Bříza [-] (89. J. Rambousek [-] ) , M. Kaňka [-] , M. Linhart [-] , M. Pysk [-] (90. V. Smejkal [-] ) , J. Zejda [-] (87. F. Strouha [-] ) , L. Lauš [-] , O. Dvořák [-] , M. Vodička [-] , R. Ježek [-]

Sokol Bohdalov
M. Mundok [-] - B. Křesťan [-] , A. Fabík [-] , P. Jaroš [-] , Z. Novotný [-] - A. Neuman [-] , P. Jaroš [-] , T. Doležal [-] , P. Neuman [-] (60. P. Fabík [-] ) - V. Pokorný [-] (72. O. Chalupa [-] ) , J. Šimek [-] -

Hráči zápasu: D. Obůrka , M. Vodička , M. Vodička .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HAVLÍN Martin - HOLÍK David, BRADA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Karel Živný
Tip experta: výhra domácích

Domácí mají na jaře vzestupnou formu a budou ji chtít potvrdit a přiživit šance na záchranu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích