Polná si poradila s Velkým Beranovem


Branky


27

Velký Beranov pokračuje ve svých nevyrovnaných výkonech na hřištích soupeřů. Po prohře ve Starči a jasné výhře v Radešínské Svratce prhrál na hřišti Polné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli vedli domácí

Polná hrála třetí domácí zápas v řadě a jelikož předešlé dva vyhrála, tak chtěla přidat třetí výhru v řadě. Do Polné však přijel Velký Beranov povzbuzený jednoznačnou výhrou v Radešínské Svratce.

 

Úvod patřil hostům, kteří byli jasně lepším týmem. To vyjádřili i brankově, když se v 8. minutě trefil hlavičkující Tomáš Matějíček - 0:1. Polenský Slavoj se probudil až po dvaceti minutách hry. Ve 26. minutě se po standardní situaci trefil hlavou střelec Zdeněk Smutný. Domácí šli nakonec do kabin s vedením v kapse - 1:1. Ve 44. minutě totiž Jelínek po rychlém brejku našel Marka Šimka a domácí vedli - 2:1.

Čaloud v poslední minutě rozhodl

Hosté se ve druhém poločase hnali za vyrovnáním, když vše vsadili na jednoduchost a domácí dostávali pod tlak dlouhými nakopávanými míči. V 70. minutě hosté zahrávali standardní situaci, míč propadl až k Františkovi Smejkalovi a ten prostřelil Rychteckého - 2:2. Inkasovaná branka domácí probudila a oni byli tím týmem, který byl v závěru lepší. Snaha se domácím vyplatila. Honbu za vítěznou brankou ukončil v poslední minutě Libor Čaloud, který krásně prošel hostující obranou a věděl si rady i s brankářem Markovičem, který mu nedokázal zabránit ve skórování - 3:2.

 

Velký Beranov hraje v úterý na domácím hřišti s Velkou Bíteší. Polnou čeká po třech domácích zápasech duel v Lukách nad Jihlavou.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Polná B
Jaroslav Tobolka (trenér): Ze třech domácích zápasů máme devět bodů, kdo by to nechtěl, to jsme ani nečekali. Hlavně nám ani nepomohl nikdo z áčka. Kluci si hrábli. Chválím celý tým a výborného Baráka v obraně, který uhlídal Ganzwohla.

TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Chytli jsme začátek zápasu z něhož vyústila naše první branka, domácí však byli do konce první půle více aktivní, zejména jejich křídelní útoky byly nebezpečné, a tak šli do kabin výsledkově spokojenější. V druhé půli jsme začali od začátku stupňovat tlak na domácí branku, ale domácí obrana dobře odolávala. Když už se nám podařilo branku dát a zápas spěl k dělbě bodů, tak se domácím podařilo odkopem dostat do brejku, jež nakonec rozhodl o osudu utkání.



Sestavy


Slavoj Polná B
S. Rychtecký [-] - V. Jelínek [-] , Z. Smutný [-] (71. L. Čaloud [-] ) , D. Procházka [-] (88. M. Šorf [-] ) , D. Mühlfeit [-] (58. J. Korber [-] ) , M. Holas [-] , V. Formáček [-] , F. Gondek [-] , M. Šimek [-] , D. Jaroš [-] , J. Barák [-]

TJ Velký Beranov 1975
R. Markovič [-] - P. Kittler [-] , F. Smejkal [-] - T. Matějíček [-] , D. Miška [-] (85. M. Neshyba [-] ) , M. Křenek [-] (87. F. Molva [-] ) , R. Kittler [-] , K. Eliáš [-] - J. Pýcha [-] , V. Molva [-] , R. Ganzwohl [-]

ŽK: 50. Z. Smutný , 68. M. Šimek - 45. F. Smejkal , 74. D. Miška .
Hráči zápasu: J. Barák .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ŠRÁMEK Zdeněk - KŘÍŽ Jan, KŘÍŽ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 6
Rozhodčí - ŠRÁMEK Zdeněk: 1
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 7
Hrací plocha: 9
Zázemí: 9
Výkon domácích - Slavoj Polná B: 7
Výkon hostů - TJ Velký Beranov 1975: 6
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Karel Živný
Tip experta: výhra hostů

Hosté potvrdí skvělý minulý víkend, kdy uspěli na hřišti Radešínské Svratky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza