Velký Beranov vyučoval v Radešínce


Branky


32

V Radešínské Svratce bylo rozhodnuto v půli prvního poločasu, když hosté vedli už o tři branky a své vedení do konce zápasu navýšili ještě o dvě trefy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase zářil Eliáš

Velkému Beranovu se na hřištích soupeřů příliš nedaří, ale v Radešínské Svratce ukázal svoji lepší tvář.

 

Úvod zápasu patřil domácím, ale svůj tlak v branku nepřetavili, a tak se děly věci na druhé straně hřiště. Nejprve se v 9. minutě odhodlal k sólu u levé čáry rychlonohý Kamil Eliáš a svoji povedenou akci zakončil brankou - 0:1. O čtyři minuty později domácí nezachytili rychlou rozehrávku hostů, Křenek našel Eliáše a ten svůj průnik z levého křídla zakončil přesně - 0:2. Čtvrt hodinu hrůzy pro domácí zakončil Křenek, který se postavil k přímému volnému kopu za hranicí velkého vápna a Patrik Chrást na jeho střelu přes zeď nedosáhl - 0:3. Ve zbytku první půle se domácí snažili držet míč, ale do šancí se nedostávali. Naopak hosté trestali zbytečné ztráty míče a chodili do nebezpečných rychlých brejků. Skóre se však do přestávky nezměnilo.

Hosté si vedení pohlídali

Domácí se v úvodu druhé půle snažili o branku, která by utkání zdramatizovala. Jinkovu střelu z přímého volného kopu vyrazil Markovič. Ten si díky včasnému vyběhnutí poradil i se šancí Pekárka a následnou dorážkou Mužátka. Neujaly se ani dvě bomby Starého, které těsně minuly tyč. Jak dopravit míč do sítě ukázal v 57. minutě hostující střelec Ganzwohl, který do sítě hlavou uklidil centr z pravé strany - 0:4. Domácí i nadále působili aktivně, ale před brankou soupeře byli bezzubí, a tak přišel ještě jeden trest. V 74. minutě se po chybě v domácí defenzivě trefil do odkryté branky střídající Miška - 0:5. Tento výsledek se již do konce zápasu nezměnil. 

 

Radešínskou Svratku čeká v dalším kole silný soupeř, a to Luka nad Jihlavou. Velký Beranov svoje tří zápasové turné po hřištích soupeřů zakončí v Polné.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Pavel Kříž (trenér): Byl to zápas blbec. Nemohu říci, že bychom hráli vyloženě zle, ale po dvou brankách z brejku nás hosté nepustili do hry. Celkově jsem zklamaný. Je to facka, která asi musela po předchozích výhrách přijít.

TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Utkání rozhodla naše produktivita v první půli, ve které jsme si vybudovali slušný náskok. Ve té druhé se domácí snažili dát kontaktní branku, ale nám se podařilo přidat další gól a to si myslím domácí zlomilo úplně. Pochvalu zaslouží Kamil Eliáš, jež se po zranění uvedl skvěle a celý tým za soudržnost a přístup.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: KARLÍK Ondřej - INVALD Lukáš, BÍLEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - KARLÍK Ondřej: 5
Občerstvení - nápoje: 9
Občerstvení - jídlo: 7
Hrací plocha: 5
Zázemí: 9
Výkon domácích - FK TJ Radešínská Svratka: 5
Výkon hostů - TJ Velký Beranov 1975: 9
Hodnocení hráčů - hosté: Robert Markovič - 9, Petr Kittler - 9, Jakub Štumar - 9, Richard Ganzwohl - 9, Kamil Eliáš - 9, Jiří Hladílek - 9, Jaroslav Pokorný - 8, František Smejkal - 8, Rostislav Kittler - 9, Jiří Pýcha - 9, Martin Křenek - 8,

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Rozsochy | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Radešínka útočí na postup a zvítězí o branku.

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Miloš Franc
Tip experta: výhra domácích

Beranov u nás nehrál špatně, ale na našem menším hřišti to měl těžké. Svratka, to je kapitán Martin Mužátko a jeho skvělá parta bojovníků kolem. Proto věřím domácím.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích