2:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bulant s Tomanem řádili v Rokytnici


Branky


50. M. Vahila , 83. J. Herbrych - 14. F. Bulant , 73. F. Toman , 80. F. Bulant , 90. F. Toman
34

Útočné duo Luk Toman - Bulant rozhodlo duel v Rokytnici, když si každý připsal po dvou brankách. Rokytnice tak pokračuje v jarním trápení. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bulant poslal hosty do vedení

První desetiminutovka nepřinesla větší šance, první šanci měli domácí v 11. minutě. Hakl se po levé straně dostal do vápna, ale jeho přihrávka byla odvrácena na roh. O tři minuty později, ve 14. minutě, šli hráči Luk do vedení. Po kombinaci kolem vápna se sám před gólmanem Hobzou ocitl Bulant a poslal svůj tým do vedení. Rokytnice měla více ze hry, ale vyrovnat se nepodařilo. Nejprve po dorážce přímého kopu mířil Sochna vedle, poté byla Prokešova nebezpečná střela zblokována. Po brejku se do velké šance dostal hostující Toman, ale sám před bránou přestřelil. Posledních pět minut první půle se odehrál kolem brány Luk. Ve 39. minutě Kašiárův centr lízl břevno a o minutu později přišla další série šancí. Nejprve byla Syrového střela zblokována a Kašiárova dorážka byla gólmanem vyražena. V poslední minutě poslal Vahil'a z  úhlu tvrdou střelu, ale kousek vedle tyče.

 

Vahila srovnal, ale hosté záhy znovu odskočili

Ve 47. minutě vyrazil rokytnický gólman Hobza Tomanovu střelu k tyči na roh. Za tři minuty později bylo vyrovnáno. Vahil'a dostal pěknou přihrávku, řítil se sám na bránu a v klidu zakončil. V 57. minutě se ukázal opět Hobza, který vyrazil přímý kop na roh. V 67. minutě to už vypadalo na to, že se Rokytnice dostane do vedení, ale Štefánkovu hlavičku skvělým zákrokem zneškodnil hostující brankář a ani další šance nepřinesly branky, což hosté potrestali. Z brejku se na domácí bránu řítili dva hráči Luk a Toman vrátil svému týmu vedení. O pár minut později se opět ukázal Hobza a opět zneškodnil nebezpečné šance, a to hned třikrát v krátké době. V 80. minutě se do protiútoku dostali hosté a Bulant si připsal druhý gól v utkání - 1:3. V 84. minutě dokázal snížit Herbrych, který po Štorkově střele dorazil balón do sítě. Vyrovnání už ale nepřišlo, na konci utkání se ve vápně zjevil Toman a upravil skóre na konečných 2:4.

 

Rokytnice se v příštím kole bude chtít nchytnout v Bohdalově. Luka hrají doma se Starčí.



Ohlasy k zápasu


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Petr Herbrych: Hra z naší strany vypadala rozhodně lépe než předchozí zápasy. Hráli jsme aktivně, jen jsme měli problém se zakončením. Když se nám podařilo vyrovnat, tak jsme dostali dva góly a bylo hotovo. Podařilo se nám sice snížit, ale Luka i tak dali další branku.




Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - J. Bílek [-] (61. M. Štork [-] ) , D. Kašiár [-] , J. Syrový [-] , J. Herbrych [-] , A. Štefánek [-] , R. Sochna [-] , M. Vahila [-] , M. Prokeš [-] (73. M. Jičinský [-] ) , J. Hakl [-] (65. J. Železník [-] ) , D. Jičínský [-]

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
R. Toman [-] - J. Šimek [-] , M. Kubeš [-] , T. Pokorný [-] - F. Flesar [-] , H. Hanáček [-] , D. Stejskal [-] (89. D. Sommer [-] ) , J. Hájek [-] , L. Tuma [-] - F. Toman [-] , F. Bulant [-] (90. Š. Kreigsmann [-] )

ŽK: 37. A. Štefánek - 2. J. Šimek , 8. F. Flesar , 19. D. Stejskal , 52. J. Hájek .
Hráči zápasu: L. Hobza - F. Bulant , F. Toman .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BURIAN Vít - MÜLLER Jiří, BRADA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Barbora Štikarová
Tip experta: výhra hostů

Stařeč a Rokytnice jsou na tom stejně, myslím, že to jsou týmy které na konci sezóny sestoupí. Luka jsou nevyzpytatelný tým, avšak z tohohle zápasu si odvezou všechny body.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů