4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Polné deklasovala Nedvědici


Branky


34

Polná si díky Jelínkovi, Smutnému a Čaloudovi připsala první jarní výhru a dotáhla se na svého sobotního soupeře, který stále čeka na první body v jarní části sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jelínek poslal domácí do vedení

Polná si ze dvou venkovních zápasů přivezla bod a věděla, že když porazí Nedvědici, tak se na ni v tabulce dotáhne. Hostům se zatím na jaře nedaří a nový kouč Vratislav Kostelan čeká na první body v novém angažmá.

 

Celý zápas v Polné patřil domácímu týmu. Nedvědičtí se dostali pouze do jedné nebezpečnější akce, kterou však v branku neproměnili. Skóre se měnilo v 11. minutě, když sám na brankáře Tužinského postupoval Dominik Procházka, který sice branku nedal, ale jeho dílo dokonal domácí střelec Vojtěch Jelínek, který dorazil míč, jenž se odrazil od břevna hostují brány - 1:0. V první pli již další branka nepadla, a tak šli do kabin v lepší náladě domácí.

Domácí navyšovali vedení

Uklidnění na polenské kopačky přinesla 60. minuta, kdy Milan Holas vybídl ke střele Smutného a ten mířil přesně - 2:0. Od této chvíle už by lo na hřišti pouze jedno mužstvo. Polná svoji převahu dokázala zužitkovat i k dalším dvěma brankám. V 79. minutě si další asistenci připsal středopolař Holas, který přesným pasem našel Jelínka a ten si s brankářem hostů věděl rady - 3:0. Posledním střelcem domácích byl Libor Čaloud, který využil zaváhání v obraně hostů, obešel brankáře a míč dopravil do prázdné branky - 4:0.

 

Polná se tak dotáhla na svého sobotního soupeře. Nedvědice se naplno namočila do zachranářských bojů, ve kterých bude velmi důležitý příští zápas, kdy hostí sousední Štěpánov. Polná přivítá Hartvíkovice.



Ohlasy k zápasu



SK Pernštejn Nedvědice
David Mareš (hráč): Po neúspěšném vstupu do jarní části sezóny jsme konečně chtěli předvést zlepšený výkon v Polné, a přivést nějaké body. Opak se však stal skutečností. Naše hra postrádala snad úplně vše - pohyb, přesnost přihrávek, důraz a hlavně střelba, což je v současné chvíli náš hlavní problém. V první půli jsme hráli velmi chaoticky, špatně si přebírali hráče a domácí nás za to zvládli jednou potrestat. Po čtvrtém gólu ve druhém poločase frustrovaný Michal Tužinský opustil branku, do níž se na posledních 7 minut postavil Dan Havlík. Jsme nyní v situaci, kdy budeme muset velmi těžce bojovat o to, abychom zachránili I.B třídu. K tomu nám však nepomáhá ani absence velkého počtu hráčů a sestavu tak každý zápas všelijak lepíme. Navíc se musíme obejít bez kapitána Michala Havlíčka, který do sezony už nezasáhne ze zdravotních důvodu.



Sestavy


Slavoj Polná B
S. Rychtecký [-] - V. Jelínek [-] , Z. Smutný [-] (73. L. Čaloud [-] ) , D. Procházka [-] , D. Mühlfeit [-] , M. Holas [-] , P. Takács [-] (58. V. Voráček [-] ) , O. Skryja [-] , V. Formáček [-] , D. Jaroš [-] , J. Barák [-]

SK Pernštejn Nedvědice
M. Tužinský [-] (83. D. Havlík [-] ) - R. Krejčí [-] , D. Bracek [-] , L. Trdý [-] , P. Havíř [-] , P. Pokorný [-] , V. Štefka [-] , L. Jirásek [-] , Z. Prudký [-] , D. Mareš [-] (62. D. Houdek [-] ) , J. Veselský [-]

ŽK: 27. R. Krejčí , 69. Z. Prudký .
Hráči zápasu: V. Jelínek , M. Holas .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: HOLUB Radim - PETRLÍK Ladislav, KRONDRÁF Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Barbora Štikarová
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy potřebuji nutně body. Nedvědice venku hrát moc neumí a proto věřím ve výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích