Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice si poradily se Starčí


Branky


28

Hartvíkovičtí se po výhře v Rokytnici popasovali s dalším týmem ze spodku tabulky a i druhé utkání zvládli, když porazili Stařeč 4:1 a posunuli se do středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hartvíkovice v úvodním duelu vyhrály v Rokytnici a na tento výsledek chtěly navázat i se Starčí, která v prvním jarním kole remizovala s taktéž ohroženou rezervou Polné.

 

Domácí byli lepším týmem. První šanci měl Jakub Sýkora, ale pas od Michala Kopuletého v branku nepřetavil. Ten samý hráč v další šanci trefil pouze obránce Starče. V 18. minutě hosté reklamovali faul na půlící čáře, ale hlavní rozhodčí zápasu Krymová hru pustila, Jakub Sýkora obešel obránce a nakonec překonal i brankáře Dominika Obůrku - 1:0. Ve 43. minutě se skóre měnilo podruhé. David Kopuletý nachystal míč bratrovi Martinovi a ten zvýšil na 2:0. Za toho stavu se také ocházelo do šaten.

Domácí navyšovali vedení

Hned po pauze mohl zvýšit Jakub Sýkora, který kromě Obůrky obstřelil i hostující branku. V 67. minutě se dočkali i hosté. Bříza totiž využil zaváhání brankáře Chalupy a snížil na 2:1. Za necelých deset minut však přišla chyba i na druhé straně, kde se srazil brankář Obůrka s jedním z obránců a Jakub Sýkora jen doklepl míč do opuštěné branky - 3:1. Poslední branku vstřelil chvíli poté Martin Kopuletý a upravil tak na konečných 4:1 pro domácí, díky čemuž se svěřenci trenéra Hadraby odrazili do klidnějších vod tabulky soutěže.

 

Hartvíkovice hrají v neděli na půdě Radešínské Svratky. Stařeč potřebuje zabrat, ale doma ji čeká ofenzivně naladěný Velký Beranov.



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Luděk Hadraba (trenér): Jsem rád za vítězství. Bylo to pro nás velmi důležité utkání, které jsme museli vyhrát, abychom soupeři odskočili na sedm bodů. Celkově to bylo zasloužené vítězství, i když fotbal moc pohledný nebyl. Důležitější jsou pro nás ale výsledky a my musíme porážet týmy, co jsou v tabulce pod námi.

TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Domácí zvítězili zaslouženě. Po většinu zápasu jsme hráli sice na jejich půlce, ale vypracované šance jsme neproměnili. Domácí spoléhali na naše chyby a hrozili jen z brejků. Vytvořili jsme několik chyb a soupeř byl produktivní. Důležitým momentem byla 18. minuta, kdy po našem poměrně trvalé herní převaze došlo ke kontaktu našeho obránce, který měl v držení míč, se soupeřem. Pomezní signalizoval faul, hlavní však nechala pokračovat hru a padla první branka. Domácí ještě na konci půle využili naší další chybu. Po přestávce jsme se snažili o otočení výsledku, podařilo se nám po zaváhání obrany domácích snížit. Místo vyrovnání však následovala naše chyba v rozehrávce, srážka obránce s brankářem a domácí se dostali zadarmo k míči před prázdnou brankou. Riziko hry na tři obránce už k brance nevedlo, naopak jsme ještě jednou inkasovali.



Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - D. Outulný [-] , M. Kafka [-] , M. Sýkora [-] , M. Malý [-] (75. M. Záviška [-] ) , M. Outulný [-] - M. Kopuletý [-] , D. Kopuletý [-] , D. Horký [-] (62. P. Křivánek [-] ) - J. Sýkora [-] , M. Kopuletý [-] (83. J. Křehlík [-] )

TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Bříza [-] , R. Ježek [-] (86. R. Linhart [-] ) , J. Zejda [-] (65. L. Lauš [-] ) , F. Strouha [-] , M. Kaňka [-] , M. Linhart [-] , D. Tomek [-] , O. Dvořák [-] (77. M. Pysk [-] ) , M. Vodička [-] , M. Vodička [-]

ŽK: 45. M. Vodička , 55. M. Kaňka , 55. M. Linhart , 74. D. Obůrka .
Hráči zápasu: J. Sýkora , D. Outulný .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KRYMOVÁ Martina - HOLUB Radim, HOLÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Potřebujeme sbírat body, zvlášť proti soupeřům kteří jsou v tabulce za námi.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích