Z. Starý 41.
A. Jinek 68. (p.)
A. Jinek 82.
3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radešínská Svratka porazila Nedvědici


Branky


41. Z. Starý , 68. A. Jinek (p.) , 82. A. Jinek - 51. M. Vašíček
0

Nedvědice, která má postupové ambice, prohrála v Radešínské Svratce, z níž po zápase zmizela jak pára nad hrncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Starý poslal domácí do vedení

V Radešínské Svratce byla k vidění kvalitní podívaná. Hosté sice více drželi míč, ale do šancí se nedostávali. To domácí mohli jít do vedení hned v 5. minutě, ale Šacl poslal Plhalův centr pouze nad Havlíkovu bránu a Pekárkův pokus z úhlu zblokovala hostující defenziva. Před poločasovou přestávkou se hosté dožadovali penalty po dvou ošemetných zákrocích během několika vteřin, ale píšťalka sudího Besedy zůstala němá. Skóre se měnilo ve 41. minutě, kdy nejprve Plhal v tutové šanci nastřelil pouze hostujícího brankáře, ale k odraženému míči se dostal Starý a tvrdou ránou po zemi poslal domácí do vedení - 1:0.

Domácí si vedení pohlídali

Úvod druhé půle patřil hostům, kteří chtěli využít větru v zádech. Po sérii rohových kopů a standardních situacích se v 51. minutě prosadil Vašíček, který do sítě doklepl míč, jenž se odrazil od břevna Petrovy branky - 1:1. To domácí probralo a vedení jim mohl zpět vrátit Plhal, ale Šaclův centr do sítě neusměrnil. V 68. minutě našel Starého centr na zadní tyči Mužátka, ten trefil spojnici břevna a tyče, odražený míč uzmul Pekárek a trefil ruku hostujícího obránce. K penaltě se postavil Jinek a bezpečně ji proměnil - 2:1. Definitivně o osudu utkání rozhodla 82. minuta, kdy Mužátko vyhrál na půli souboj se Štefkou a vyslal do brejku Jinka, který obešel Havlíka a zvýšil na 3:1.

 

Radešínskou Svratku čeká v příštím kole rezerva Polné. Nedvědice doma přivítá Rapotice.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Pavel Kříž (trenér): Hosté byli v prvním poločase lepší na míči, ale do šancí se nedostávali. Naštěstí jsme se dokázali zvednout po nepovedeném vstupu do druhé půle a jarní část sezóny jsme zahájili ziskem třech bodů.

SK Pernštejn Nedvědice
David Mareš (hráč): Zápas postrádal fotbalovou kvalitu, nicméně domácí dokázal vstřelit tři branky. Velmi slabým článkem zápasu byla i trojice rozhodčích, která dle našeho soudu výrazně ovlivnila zápas, ať už u prvního gólu domácích nebo u dalších špatně posouzených situacích v náš neprospěch.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
M. Petr [-] - R. Smejkal [-] (60. L. Gabriel [-] ) , M. Drdla [-] , M. Šacl [-] , A. Jinek [-] (87. J. Dostál [-] ) , I. Plhal [-] (90. P. Veselý [-] ) , M. Pekárek [-] , J. Chrást [-] , M. Mužátko [-] , Z. Starý [-] , J. Janů [-]

SK Pernštejn Nedvědice
D. Havlík [-] - Z. Prudký [-] , M. Havlíček [-] , M. Vašíček [-] , P. Havíř [-] , F. Škutchan [-] (72. D. Houdek [-] ) , D. Bracek [-] (61. L. Trdý [-] ) , L. Jirásek [-] , V. Štefka [-] , R. Krejčí [-] , J. Veselský [-] (81. D. Mareš [-] )

ŽK: 78. Z. Prudký .
Hráči zápasu: M. Šacl , A. Jinek .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: BESEDA Petr - MASOPUST Václav, BURZA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.