Velká Bíteš loupila ve Velkém Beranově


Branky


2

Velký Beranov po prohře v Polné ztratil další body, když doma prohrál s rezervou Velké Bíteše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Velký Beranov zatím neprožívá povedené jaro. Sice si připsal dvě jasné výhry, ale po prohře s rezervou Velké Bíteše má na kontě i čtyři prohry. Bítešští zahájili jaro třemi prohrami, tuto sérii zlomili doma se Štěpánovem a v úterý se jim povedlo urvat tři body ve Velkém Beranově.

 

První poločas byl na události poměrně bohatý. Domácí začali velmi aktivně, soupeře zatlačili na vlastní polovinu, ale k brankovém uefektu to nevedlo. Ve 25. minutě vystčili růžky hosté a hned z toho byla branka, když domácí obrana neuhlídala Tomáše Juříčka - 0:1. To domácí nastartovalo a do přestávky stihli skóre otočit. Nejprve se 34. minutě prosadil ostrostřelec Ganzwohl z penaltového puntíku - 1:1. Ten samý hráč se prosadil i ve 44. minutě a klasickou brankou do šatny poslal Velký Beranov do těsného vedení - 2:1.

Hosté otočili

Rezerva Velké Bíteše vrhla ve druhém poločase všechny síly do útoku a byla po zásluze odměněna. Nejprve v 61. minutě dorovnal střelecký účet Ganzwohla i Velkého Beranova Tomáš Juříček a srovnal na 2:2. V 74. minutě rozesmutnil stovku diváků matador Michal Klusák, který překonal Markoviče v domácí brance - 3:2. Domácí se sice snažili alespoň o vyrovnání, to se jim však nepovedlo a v domácím zápase ztratili všechny body.

 

Velký Beranov přivítá v sobotním odpoledni Haartvíkovice. Velká Bíteš zajíždí k dalšímu zápasu na hřiště Nedvědice.  



Ohlasy k zápasu



FC PBS Velká Bíteš B
Milan Dufek (sekretář): S ohledem na další tři zápasy, z nichž dva během jednoho týdne Benfika znovu odehraje na hřištích soupeřů (Nedvědice a Měřín) a v této náročné sérii ji čeká také domácí utkání proti nepříjemným Lukám nad Jihlavou, má tato výhra cenu zlata, protože naše mužstvo definitivně posunula do silného středu tabulky soutěže s pouze pětibodovou ztrátou na druhý Měřín. Stále je tedy o co hrát.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: NECHVÁTAL Tomáš - DVOŘÁK Jan, HOLUB Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 9
Rozhodčí - NECHVÁTAL Tomáš: 8
Občerstvení - nápoje: 9
Občerstvení - jídlo: 9
Hrací plocha: 10
Zázemí: 8
Výkon domácích - TJ Velký Beranov 1975: 7
Výkon hostů - FC PBS Velká Bíteš B: 9
Hráč utkání - domácí: Rostislav Kittler
Hráč utkání - hosté: Tomáš Juříček
Hodnocení hráčů - domácí: Robert Markovič - 5, Petr Kittler - 8, Jakub Štumar - 9, Richard Ganzwohl - 8, Kamil Eliáš - 6, Jiří Hladílek - 5, Jaroslav Pokorný - 4, František Smejkal - 3, Rostislav Kittler - 9, Dominik Miška - 5, Jiří Pýcha - 7, Martin Křenek - 7, Tomáš Matějíček - 5,
Hodnocení úrovně zápasu: 9
Rozhodčí - NECHVÁTAL Tomáš: 9
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 9
Zázemí: 10
Výkon domácích - TJ Velký Beranov 1975: 7
Výkon hostů - FC PBS Velká Bíteš B: 8
Hráč utkání - domácí: Richard Ganzwohl
Hráč utkání - hosté: Tomáš Juříček
Hodnocení hráčů - domácí: Robert Markovič - 8, Petr Kittler - 8, Richard Ganzwohl - 9, Kamil Eliáš - 9, Jiří Hladílek - 7, Jaroslav Pokorný - 7, František Smejkal - 7, Rostislav Kittler - 8, Dominik Miška - 7, Jiří Pýcha - 8, Martin Křenek - 8, Tomáš Matějíček - 8,